Στο Belvedere Hotel της Μυκόνου, παρουσιάστηκε η συλλογή Themis Z σε ένα κοινό Ελλήνων και ξένων interior designers, celebrities και ανθρώπων που αγαπούν το design. Αφορμή στάθηκε η απόφαση του γνωστού ξενοδοχείου να εκθέσει τη συλλογή και να την παρέχει προς πώληση στους υψηλούς επισκέπτες του. 

Η Themis Z είναι μια Ελληνίδα σχεδιάστρια με αγάπη τόσο για το interior design, όσο και για το σχεδιασμό αντικειμένων που συμπληρώνουν το ιδανικό lifestyle. Εμπνεόμενη από τον τόπο της, τη Μύκονο, τo γήινο αλλά εκλεπτυσμένο τρόπο ζωής του νησιού και τα ιδιαίτερα χρώματα του τοπίου, οι χώροι και τα αντικείμενα που σχεδιάζει προορίζονται για να προσφέρουν στους ιδιοκτήτες τους το εκλεπτυσμένο και γαλήνιο ambiance της. 

Η φιλοσοφία του νέου designer brand Themis Z δεν είναι άλλη από την απλότητα και τη σημαντικότητα των αρχετυπικών γραμμών, πάνω στις οποίες βασίζεται η γεωμετρία του τοπίου στο οποίο έζησε. Το Inspired Living συνοψίζει όλα όσα την εμπνέουν και αυτά που επιθυμεί να προσφέρει σε όσους μοιράζονται τις αναζητήσεις της. Όλα τα αντικείμενα της συλλογής Themis Z είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται στην Ελλάδα. 

Η Themis Z δήλωσε: «Για μένα η μέρα αυτή σηματοδοτεί την αρχή ενός μεγάλου ταξιδιού. Στόχος μου είναι να μπει στη ζωή των πιο ανήσυχων ανθρώπων το προσωπικό μου μοτίβο με τις απλές γραμμές, την εκλεπτυσμένη αύρα, αλλά και τη «θεραπευτική» επίδραση του Inspired Living στο έντονο σύγχρονο lifestyle. 

Τη συλλογή της Themis Z, δουλειές της στο interior design αλλά και τη φιλοσοφία του Inspired Living μπορείτε να γνωρίσετε στο www.themisz.com.