Η Estee Lauder και η Darphin σε συνεργασία με το Zonars διοργάνωσαν Φιλανθρωπικό Δείπνο στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού των Estee Lauder Companies.

Στόχος η οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Ε.Μ.Ε.Ι.Σ . Ο Σύλλογος Ε.Μ.Ε.Ι.Σ προσφέρει πλήρη Ιατρική Περίθαλψη (διαγνωστική, χειρουργική, νοσηλευτική, ψυχολογική) ανασφάλιστων, οικονομικά αδύναμων ασθενών με καρκίνο του μαστού.

Ο Σεφ του Zοnars επέλεξε το μενού, ενώ οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα από την Estee Lauder και τη Darphin. Το συγκρότημα Les Enfants De Pigalle διασκέδασε τους καλεσμένους με την μουσική του, σε μια ατμόσφαιρα που θύμιζε έντονα ‘’παλιά κλασσική Αθήνα’’.

Η Πρέσβειρα της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού των Estee Lauder Companies, Ελένη Μενεγάκη παρευρέθηκε στην ζεστή αυτή εκδήλωση, ενώ ο Χρύσανθος Πάνας μαζί με τον Γιώργο Ντάβλα της επεφύλασσαν μια έκπληξη για τα γενέθλιά της. Ο Γρηγόρης Ξεπαπαδάκης, Πρόεδρος του Ε.Μ.Ε.Ι.Σ, ευχαρίστησε από καρδιάς τον κόσμο που συνεισέφερε στους σκοπούς του Συλλόγου.