Σε πολυτελές ξενοδοχείο της Αθήνας, ο Βαρώνος Breidel παρέθεσε επίσημο δείπνο προς τιμήν δύο μελών δυναστικών Οίκων της Ευρώπης που επισκέπτονταν την Ελλάδα: της Αυτού Αυτοκρατορικής και Βασιλικής Υψηλότητας Αντρέα Σαλβαντόρ των Αψβούργων Αρχιδούκα της Αυστρίας, δισέγγονο του αυτοκράτορα Φραγκίσκου Ιωσήφ της Αυστροουγγαρίας και της αυτοκράτειρας Ελισάβετ, πιο γνωστής ως Σίσσυ και της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας του Μιχαήλ των Μπραγκάνσα πρίγκιπα της Πορτογαλίας, δισέγγονο του βασιλιά Μιχαήλ Α’ της Πορτογαλίας.

Κατά το δείπνο ο Πρίγκιπας της Πορτογαλίας υπό την ιδιότητά του ως Πρόεδρος της εν Πορτογαλία Συνέλευσης του Τάγματος των Ιπποτών της Μάλτας απένειμε στον κ. Γεώργιο Λενό γνωστό και διακεκριμένο δικηγόρο των Αθηνών καθώς και πρόεδρον της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, το παράσημο του πορτογαλικού Μεγαλοσταυρού των Ιπποτών της Μάλτας σε ένδειξη αναγνώρισης της ενεργούς δραστηριότητάς του στο ανθρωπιστικό έργο που παρέχει το Τάγμα σε χώρες του Τρίτου Κόσμου.

Το κυρίαρχο Τάγμα των Ιπποτών της Μάλτας εδρεύει στη Ρώμη και διαθέτει διπλωματικές Σχέσεις με σχεδόν όλα τα κράτη του κόσμου και αποτελεί μετά τον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό τον μεγαλύτερο νοσοκομειακό και ανθρωπιστικό φορέα στον κόσμο.

Στο δείπνο παρέστησαν μεταξύ άλλων ο κ. Σπυρίδων Καπράλος, Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και πρώην πρόεδρος του χρηματιστηρίου Αθηνών, η επιχειρηματίας κυρία Αμαλία Βαρδινογιάννη, ο επιχειρηματίας και Γενικός Γραμματέας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τάε-Κβο-Ντο κ. Μιχάλης Φυσεντζίδης, ο διδάκτωρ ιατρός κ. Γεώργιος Δενδρινός, ο τακτικός καθηγητής Ενδοκρινολογίας και Διαβητολογίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Δρ. Κωνσταντίνος Τσίγκος με τη σύζυγό τουεπιχειρηματία κυρία Λουκία Νικόλα, ο καθηγητής Κοινωνικής Θεολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Δρ. Βασίλειος Γαϊτάνης, ο πρόεδρος του Ελληνο-Ευρασιατικού Συνδέσμου κ. Ξενοφών Λαμπράκης, ο πρόεδρος του Διεθνούς Κέντρου Διαόησης ΟΛΥΜΠΟΣ κ. Παύλος Πισσάνος, η κυρία Μαίρη Ρυσσάκη πρόεδρος του φορέα απόδημου Ελληνισμού “His Majesty the Greek Immigrant” που εδρεύει στον Καναδά, ο διεθνούς φήμης γλύπτης και πρόεδρος του Ιδρύματος “George Best Costacos” της Νέας Υόρκης κ. Νικόλαος Φλώρος, η πρόεδρος της ναυτιλιακής εταιρείας AS-Marine κυρία Αλεξία Μάντζαρη και ο διευθυντής της ιατρικής OVUM Consaltants Δρ. Αναστάσιος Συκουτρής.