Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του New York Club στο κέντρο της Αθήνας που ήρθε για να κατακτήσει τον χώρο των γυμναστηρίων φέρνοντας μαζί του τον  αέρα του New York style.

Πλήθος κόσμου από την εγχώρια showbiz και όχι μόνο, έδωσε δυναμικό παρών στην εκδήλωση εκεί όπου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το New York Club Power Gym και το New York Club Dance Hall που στεγάζονται στο χώρο του New York Club και να ενημερωθούν για τις μοναδικές υπηρεσίες που προσφέρουν.

Το New York Club Power Gym είναι το πρώτο Power Gym της Ελλάδας σε αμερικάνικα πρότυπα με έναν χώρο που καλύπτει τις ανάγκες απλών αθλούμενων μέχρι επαγγελματιών αθλητών υπό το βλέμμα έμπειρων επαγγελματιών προπονητών και ειδικών διατροφολόγων που αναλαμβάνουν την προσωπική αξιολόγηση των αθούμενων. Μαθήματα pilates, yoga αλλά και ομαδικά προγράμματα είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχει κανείς στη διάθεσή του στο New York Club Power Gym.

Παράλληλα αποκλειστικά για τους λάτρεις του χορού στον 4ο όροφο του New York Club λειτουργεί το New York Club Dance Hall εκεί όπου μια αφρόκρεμα δασκάλων χορού διδάσκουν zumba, salsa, latin, hip hop, pole dance και σύγχρονο χορό σε έναν χώρο νεουρκέζικης αισθητικής με θέα το Manhattan.