Στο ECALI CLUB ανάμεσα στην ελίτ της αθηναϊκής ζωής, έγινε η πρώτη επίσημη παρουσίαση του νέου ελληνικού brand κοσμημάτων EVAN.

Τα κοσμήματα EVAN, αποτελούμενα από τρεις υπέροχες συλλογές STARSTRUCK, OLYMPUS και TATTOO, γεννήθηκαν μέσα από την εταιρεία ANATOL και βρίσκονται σε επιλεγμένες μπουτίκ των πιο κοσμικών σημείων του πλανήτη όπως Μόνακο, Σεντ Μπαρθ, Νέα Υόρκη, Λος Αντζελες και Λονδίνο.

Ο δημιουργός των συλλογών αυτών, ο EVAN, με όραμα να ανοίξει τις πόρτες της ANATOL στον κόσμο, σχεδίασε κοσμήματα σε χρυσό 18 καρατίων με πολύτιμους λίθους, κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των πελατών του με τις πρωτότυπες και chic προτάσεις του και να πυροδοτήσει την νέα τάση της μόδας.

Στην ξεχωριστή αυτή έκθεση στο ECALI CLUB, παρουσιάστηκαν επιλεγμένα κομμάτια, που εντυπωσίασαν με την κομψότητα και την αισθητική τους.

Το cocktail party συμπλήρωσε ιδανικά η Elit by Stolichnaya με τα ιδιαίτερα cocktails της, ενισχύοντας με το δικό της τρόπο τη λάμψη της βραδιάς.

Τα κοσμήματα EVAN μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα ANATOL στην Κηφισιά ,στο GOLDEN HALL  και στο site : https://evanscollections.com/