Η εταιρεία Ευάγγελος Λακιώτης Α.Ε. θα λάβει μέρος στην έκθεση «100% Hotel Show», που θα διεξαχθεί στο διάστημα από 25 – 28 Νοεμβρίου 2016 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας. Η συγκεκριμένη έκθεση είναι απόλυτα εξειδικευμένη για τα Ξενοδοχεία και έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των καλύτερων εταιρειών του κλάδου.

Πιστά ευθυγραμμισμένη η εταιρεία Λακιώτης στις εκφρασμένες ανάγκες αυτών των μεγάλων πελατών, με βασική αποστολή την παροχή εξειδικευμένων και επαγγελματικών λύσεων σε ανθρώπους με επαγγελματικές απαιτήσεις, θα δώσει βροντερό παρόν στην έκθεση αυτή για μια ακόμη φορά.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν καινοτόμες λύσεις και ριζοσπαστικά προϊόντα μέσα από ένα μοναδικό “μπουτίκ” περίπτερο που θα ξεχωρίσει και θα “συζητηθεί” για μία ακόμη φορά. Στο περίπτερο της εταιρείας θα βρείτε καθετοποιημένες λύσεις για ξενοδοχειακές μονάδες και πάσης φύσεως επαγγελματία, ανεξαρτήτως μεγέθους, για όλα τα στυλ και όλους τους προϋπολογισμούς. Θα παρουσιαστούν οι νέες τάσεις της αγοράς μέσα από ολοκληρωμένες προτάσεις για το μπάνιο, πλακίδια, είδη υγιεινής, λύσεις ΑΜΕΑ, συστήματα ντουζ, καμπίνες και αξεσουάρ, καθώς και καινοτόμες λύσεις για την επένδυση εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων και δαπέδων.

Φυσικά δεν θα λείψουν προτάσεις για την επένδυση περιβαλλόντων χώρων, για την πισίνα, και λύσεις πλακιδίων βιομηχανικών απαιτήσεων για έντονη χρήση, που συνδυάζουν την αντοχή, την αξιοπιστία, το κορυφαίο design, και την προσιτή τιμή. Θα μπορέσετε να βρείτε επώνυμα brands, που θα δώσουν μια μικρή μόνο ιδέα από την τεράστια και ανεξάντλητη γκάμα της εταιρείας, με έντονα διαφοροποιημένο product portfolio σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Στο περίπτερο της εταιρείας Λακιώτης θα βρείτε την μοναδική πρόταση τους σε πλακίδια τύπου slim με πάχος μόλις 3,5 mm και διάσταση 300 Χ 100 cm, τα συστήματα σκίασης και κλώστρα, καθώς και καινοτόμα σχέδια πλακιδίων σε ρετρό αρχιτεκτονική, σε σχήματα ρόμβων, και φυσικά τα τρισδιάστατα διακοσμητικά πλακίδια των σειρών Wow και Subway και πολλές ακόμη εκπλήξεις.