Η εταιρεία ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε. έλαβε μέρος στην έκθεση 100% HOTELSHOW που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας. Η συγκεκριμένη έκθεση είναι απόλυτα εξειδικευμένη για τα Ξενοδοχεία και έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των καλύτερων εταιρειών του κλάδου. Πιστά ευθυγραμμισμένη η εταιρεία Λακιώτης στις εκφρασμένες ανάγκες αυτών των μεγάλων πελατών, με βασική αποστολή την παροχή εξειδικευμένων και επαγγελματικών λύσεων σε ανθρώπους με επαγγελματικές απαιτήσεις, έδωσε βροντερό παρόν στην έκθεση αυτή για μια ακόμη φορά.

Στην έκθεση παρουσιάστηκαν καινοτόμες λύσεις και ριζοσπαστικά προϊόντα μέσα από ένα μοναδικό “μπουτίκ” περίπτερο που ξεχώρισε και “συζητήθηκε” για μία ακόμη φορά. Στο περίπτερο της εταιρείας υπήρχαν καθετοποιημένες λύσεις για ξενοδοχειακές μονάδες και πάσης φύσεως επαγγελματία, ανεξαρτήτως μεγέθους, για όλα τα στυλ και όλους τους προϋπολογισμούς. Παρουσιάστηκαν οι νέες τάσεις της αγοράς μέσα από ολοκληρωμένες προτάσεις για το μπάνιο, πλακίδια, είδη υγιεινής, λύσεις ΑΜΕΑ, συστήματα ντουζ, καμπίνες και αξεσουάρ, καθώς και καινοτόμες λύσεις για την επένδυση εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων και δαπέδων.

Φυσικά δεν έλειψαν  προτάσεις για την επένδυση περιβάλλοντων χώρων, για την πισίνα, και λύσεις πλακιδίων βιομηχανικών απαιτήσεων για έντονη χρήση, που συνδυάζουν την αντοχή, την αξιοπιστία, το κορυφαίο design, και την προσιτή τιμή, αλλά και επώνυμα brands που έδωσαν μια μικρή μόνο ιδέα από την τεράστια και ανεξάντλητη γκάμα της εταιρείας, με έντονα διαφοροποιημένο product portfolio σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Στο περίπτερο της εταιρείας ΛΑΚΙΩΤΗΣ μπορούσε κανείς να βρει και την μοναδική πρόταση τους σε πλακίδια τύπου slim με πάχος μόλις 3,5 mm και διάσταση 300 Χ 100 cm, τα συστήματα σκίασης και κλωστρά, καθώς και καινοτόμα σχέδια πλακιδίων σε ρετρό αρχιτεκτονική, σε σχήματα ρόμβων, και φυσικά τα τρισδιάστατα διακοσμητικά πλακίδια των σειρών WOWκαι SUBWAY και πολλές ακόμη εκπλήξεις.