Μια πρωτότυπη μουσικοεικαστική performance, σε σκηνοθεσία Νίκου Καπέλιου, θα ανέβει την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στις 19:00 στη στάση Πανεπιστήμιο του Μετρό Θεσσαλονίκης

Μια underground καλλιτεχνική συνάντηση θα λάβει χώρα την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στην στάση Πανεπιστήμιο (13) του Μετρό Θεσσαλονίκης. Δεκατρείς ηθοποιοί του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος θα παρουσιάσουν μια μουσικοεικαστική performance σε δεκατρείς εικόνες, που ενώνει  τη μουσική με το χορό και την ποίηση με τη φιλοσοφία, σε σκηνοθεσία Νίκου Καπέλιου.

Στην performance θα ακουστούν αποσπάσματα του κομματιού «Η αλχημεία του λόγου» από το δίσκο «Μια εποχή στην κόλαση» του Γιώργου Χριστιανάκη με τη φωνή της Λυδίας Φωτοπούλου.

 Η ταυτότητα της παράστασης:

Σύλληψη-Σκηνοθεσία-Χορογραφία: Νίκος Καπέλιος
Μουσική-Ηχητικό Περιβάλλον: Στέλιος Ντάρας
Κοστούμια: Χαρά Τσουβαλά
Φωτισμοί: Μιχάλης Ζίφτης
Οργάνωση παραγωγής: Marleen Verschuuren

Παίζουν: Μελίνα Αποστολίδου, Φανή Αποστολίδου, Αναστασία Δαλιάκα, Χρύσα Ζαφειριάδου, Αριστοτέλης Ζαχαράκης, Δάφνη Κιουρτσόγλου, Άννα Κυριακίδου,  Αντώνης Μιχαλόπουλος, Aρετή Μίχου,  Νίκος Ορτετζάτος, Σοφία Παπανικάνδρου, Νίκος Ράμμος, Στέργιος Τζαφέρης.

13 Μετρό – Στάση Πανεπιστήμιο, Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, ώρα 19:00.  Ελεύθερη είσοδος με την επίδειξη ατομικού δελτίου εισόδου. Τα ατομικά δελτία εισόδου θα διατίθενται από τα Ταμεία του ΚΘΒΕ. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Πληροφορίες: τηλ. 2315 200 200, Ταμεία ΚΘΒΕ