Ο Γιώργος Ανδρέου, η Λίνα Νικολακοπούλου, ο Θράσος Καμινάκης και 40 ακόμη συντελεστές μας προσκαλούν στην χριστουγεννιάτικη σύναξη του Μικρού Πολυτεχνείου την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου

Η ετήσια χριστουγεννιάτικη γιορτή του Μικρού Πολυτεχνείου θα πραγματοποιηθεί με δόξα, τιμή, ελεύθερη είσοδο και φτηνά ποτά την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 19:30 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Εκεί, οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο Τριλογία, υπό την εποπτεία της Λίνας Νικολακοπούλου, του Γιώργου Ανδρέου και του Θράσου Καμινάκη, φίλοι και συντελεστές θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν το βιβλίο – λεύκωμα – ημερολόγιο 2016-2022 που εξέδωσε το Μικρό Πολυτεχνείο με τον τίτλο «3 Εποχές στο Ίδιο Σπίτι», με τα καλύτερα κείμενα των 32 «μαθητών» του σεμιναρίου και τις «ζωντανές» φωτογραφίες των μαθητών φωτογραφίας των προχωρημένων τμημάτων Φωτογραφίας του Γιάννη Βουλγαράκη.

Θα παρουσιαστούν ζωντανά στο κοινό γύρω στα 15 νέα τραγούδια που προέκυψαν από το βιβλίο και κάποια κείμενα που περιέχονται σε αυτό θα διαβαστούν από τους ίδιους τους συγγραφείς. Ο Γιώργος Ανδρέου, η Λίνα Νικολακοπούλου, ο Θράσος Καμινάκης και 40 ακόμη συντελεστές επί σκηνής με πολλούς μουσικούς θα στήσουν με πολύ γιορτινό τρόπο αυτή την παρουσίαση.

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Λεωφ. Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη, τηλ. 210 9315600. Είσοδος ελεύθερη.