Η στιχουργός θα μιλήσει στην δημοσιογράφο Τασούλα Επτακοίλη ενώ σε ρόλο-έκπληξη θα εμφανιστεί και ο Θάνος Μικρούτσικος

Η Λίνα Νικολακοπούλου θα ανοίξει τα χαρτιά της και την καρδιά της στην Τασούλα Επτακοίλη σε μια εκ βαθέων συνέντευξη-συζήτηση στο café του Ιανού  τη Δευτέρα 13 Μαρτίου. Η στιχουργός θα μιλήσει για τη ζωή της και τη διαδρομή της στη μουσική, από τα «Δεν είναι η αγάπη ζωγραφιά» (Γιάννης Σπανός) και «Να σου λερώνω το φιλί» (Σταμάτης Κραουνάκης) του 1981  ως τη φετινή «Ομίχλη των καιρών» (Θάνος Μικρούτσικος) και από τα φοιτητικά χρόνια στην Πάντειο, τη σχολή κινηματογράφου του Λυκούργου Σταυράκου και τη δραματική του Πέλου Κατσέλη, στα στούντιο όπου ηχογραφήθηκαν μερικοί από τους πιο σημαντικούς δίσκους των τελευταίων δεκαετιών και στους χώρους όπου παρουσιάστηκαν πρωτοποριακά μουσικά προγράμματα.

Μαζί τους, σε ρόλο-έκπληξη, ο Θάνος Μικρούτσικος, με αφορμή την πρόσφατη κοινή δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο «Στην ομίχλη των καιρών» που κυκλοφορεί από την Spider music.

Όσοι επιθυμείτε να υποβάλετε ερωτήσεις στη Λίνα  Νικολακοπούλου, μπορείτε να το πράξετε έως τις 10 Μαρτίου στη διεύθυνση [email protected]

Η Λίνα Νικολακοπούλου στις Συναντήσεις με μουσικούς στο café του Ιανού, Σταδίου 24, Αθήνα,  Δευτέρα 13 Μαρτίου, ώρα 20:30. Είσοδος ελεύθερη. Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr (https://www.youtube.com/watch?v=8MVBKldb9Ks)