Τα «τιτιβίσματα» πολιτικών και δημοσιογράφων που ανάβουν φωτιές

Τα «τιτιβίσματα» πολιτικών και δημοσιογράφων που ανάβουν φωτιές

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας..έχοντας δημιουργήσει ένα διαφορετικό τοπίο στην επικοινωνία.

Η διείσδυσή του twitter και στην Ελλάδα είναι μεγάλη καθιστώντας το σε ένα «πρακτορείο» ειδήσεων αλλά και γνώμης.

Υπουργοί και δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες αλλά και απλοί πολίτες επικοινωνούν μεταξύ τους, σχολιάζουν, διαφωνούν ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ξεσπούν μέσα από αυτό πολιτικές διαμάχες και βεντέτες.

Μέσα από το twitterland του newpost μπορείτε να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο τα τιτιβίσματα των πιο δραστήριων «επώνυμων» στο διαδίκτυο.

Ως σύγχρονο εργαλείο επικοινωνίας όπως και στο εξωτερικό έτσι και στη χώρα μας αποκτά ακόμα και το ρόλο του γραφείου τύπου... με εκπροσώπους κομμάτων ακόμα και του Πρωθυπουργού να το χρησιμοποιούν για τον σκοπό αυτό: την ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Ο Γιώργος Μουρούτης, διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Αντώνη Σαμαρά συχνά πυκνά «τουιτάρει» τις δραστηριότητες του Μεγάρου Μαξίμου, «ποστάρει» τις ομιλίες του Πρωθυπουργού και απαντά στους πολιτικούς του αντιπάλους.

 

 

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς ο οποίος μέσα από το twitter σχολιάζει και επικρίνει την κυβέρνηση.

 

 

Το twitter έχει «κατακτήσει» και πολλούς δημοσιογράφους οι οποίοι έχουν βρει σε αυτό ένα μέσο επικοινωνίας με το κοινό τους. Νίκος Χατζηνικολάου, Πάσχος Μανδραβέλης, Άρης Ραβανός αλλά και ο «δικός μας» Νίκος Παναγιωτόπουλος βρίσκονται online και σχολιάζουν και καυτηριάζουν την πολιτική- και ενίοτε και αθλητική- επικαιρότητα.

 

 

 

 

 

 

Δεν είναι λίγες οι φορές που το twitter έχει πάρει φωτιά από τα σχόλια και τις αναρτήσεις του Γιάννη Αλαφούζου...

 

 

Για όσους δεν θέλουν να χάνουν ούτε ένα τιτίβισμα ...twitterland by newpost.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο