Η Ελένη Μενεγάκη έχει γενέθλια, αισθάνεται 20 – 25 και όλοι της ψάλλουν τα «ωσαννά»!

Η Ελένη Μενεγάκη έχει γενέθλια, αισθάνεται 20 – 25 και όλοι της ψάλλουν τα «ωσαννά»!

Παραβγαίνοντας στο ποιος θα πει τα πιο καλά λόγια για την Ελένη Μενεγάκη, κύλησε η σημερινή μέρα στα κανάλια και στις λογιών λογιών εκπομπές.

Η ίδια πρόβαρε, στη δική της ομώνυμη εκπομπή, μποτάκια, απ' αυτά που οι άλλες γυναίκες μόνο ονειρεύονται, του Δούκα Χατζηδούκα, λέγοντας: «Καλά τώρα αισθάνομαι είκοσι χρονών, ενώ πριν αισθανόμουν είκοσι πέντε»! Διότι η ηλικία είναι θέμα πατούμενου και τσάντας που κρατάς! Πιο πριν ανάμεσα στους άλλους που γιόρταζαν ως εθνική επέτειο τα γενέθλια της κραταίας βετεράνου παρουσιάστριας ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσίνου δήλωναν: «Η Μενεγάκη για είκοσι χρόνια είναι «σόλο κλαρίνο». Δεν το έχει κάνει κανένας άλλος αυτό για να δούμε «πόσα απίδια πιάνει ο σάκος» και «η Ελένη είναι συνεπής σε όλο αυτό που πρεσβεύει, δεν έχει «εξαπατήσει» ποτέ το κοινό της. Εγώ θεωρώ ότι είναι η πιο έξυπνη γυναίκα που έχω γνωρίσει στα τηλεοπτικά δρώμενα», και «η Ελένη ήταν κουκλάρα, καρασέξι και ταυτόχρονα καθόλου «επιθετική» προς τη γυναίκα που έβλεπε την εκπομπή της. Είναι τεράστιο γατόνι».

Ο Ουγγαρέζος έσπευσε να την παρομοιάσει με τη Φαίη Σκορδά διότι και αυτή είναι προσιτή στην νοικοκυρά, όλοι είπαν καλές κουβέντες για όποια ξανθιά κυρία επιθυμούσαν και τέλειωσε και αυτή η μεγάλη τηλεοπτική επέτειος. Και ήσαν αυτοί χλιαροί και εμείς όσο χειρότερα γίνεται, χαζεύοντας τις ζωηράδες τους, σε ζωντανή σύνδεση… 

Α.Τ.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο