Κερδίζουν έδαφος οι «Κρυμμένες Αλήθειες»

Κερδίζουν έδαφος οι «Κρυμμένες Αλήθειες»

Μπορεί να ξεκίνησαν χλιαρά, όμως σιγά σιγά αυξάνουν τα νούμερα τηλεθέασής τους οι ''Κρυμμένες αλήθειες'', το νέο τούρκικο σίριαλ στο Mega. Είναι χαρακτηριστικό ότι την Παρασκευή που μας πέρασε η σειρά έκανε 12,9% στο σύνολο, ανεβάζοντας σταδιακά τα ποσοστά της από την πρεμιέρα της Τετάρτης. 

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια; Όπως αναφέρει το tvzapping.gr, ο ντετέκτιβ Καάν παραλαμβάνει ένα φάκελο με προσωπικές φωτογραφίες του Τζαφέρ και της Τζουλιντέ, της γραμματέως του και συνειδητοποιεί πως η Ζεϊνέπ ήξερε τα πάντα και είχε καταστρώσει κάποιο σχέδιο. 

Η Σουνά, όντας απελπισμένη, αναζητά μόνη της τη Ζεϊνέπ με τη βοήθεια μιας φωτογραφίας της, σε αυτήν την αναζήτηση όμως ανακαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό. Στη συνέχεια, ο Καάν ανακαλύπτει μια καλύβα σε ένα δάσος μακριά από το κέντρο της πόλης, όπου ο απαγωγέας κρατούσε αρχικά τη Ζεϊνέπ. 

Όταν το μαθαίνει η Σουνά, του ζητά επιμόνως να την μεταφέρει εκεί, μην αντέχοντας όμως το θέαμα καταρρέει στην αγκαλιά του Καάν και εκείνη τη στιγμή καταφθάνει και ο Τζαφέρ...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο