Κόντρα Μπογιόπουλου - Παπαδημητρίου με βαριές εκφράσεις

Κόντρα Μπογιόπουλου - Παπαδημητρίου με βαριές εκφράσεις

Διαμάχη ξέσπασε μεταξύ των δημοσιογράφων Νίκου Μπογιόπουλου και Μπάμπη Παπαδημητρίου, με αφορμή των άποψη του τελευταίου ότι ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι «παρατρομοκρατική πολιτική οργάνωση».

«Δεν είχε προλάβει ο κύριος Μπάμπης να γράψει (στην «Καθημερινή») ότι «σε τελική ανάλυση ο εθνικισμός δεν είναι ντροπή», και οι μαχαιροβγάλτες του εθνικισμού και του ναζισμού δολοφόνησαν το παλικάρι στο Κερατσίνι», έγραψε ο Νίκος Μπογιόπουλος για να ακολουθήσει μια οργισμένη επιστολή του Μπάμπη Παπαδημητρίου προς το enikos.gr:

«Αφήνεις, Νίκο Μπογιόπουλε, κατά τρόπο ύπουλο, την υπόνοια ότι θα μπορούσα ποτέ να συμφωνήσω με τις πράξεις των τραμπούκων της Χρυσής Αυγής: είσαι μικρός και άνανδρος. Ακόμη χειρότερα, επιχειρείς, με την πιο τυπική φασιστική μέθοδο, να εμφανίσεις ότι δημόσια διατυπωμένες απόψεις μου συνδέονται με τον στυγερό φόνο στο Κερατσίνι: είσαι συκοφάντης. Καταλαβαίνω τώρα γιατί το ΚΚΕ αποφάσισε να απαλλαγεί από τον Χατζηαβάτη της πίσω σελίδας».

Ο Νίκος Μπογιόπουλος απάντησε λακωνικά:

«Ευχαριστώ τον κύριο Μπάμπη Παπαδημητρίου για τις ύβρεις-παράσημο εναντίον μου. Είθε να συνεχίσω να τον εμπνέω, ώστε να παραμένει τόσο διασκεδαστικός, όσο ακριβώς περιγράφω στο άρθρο μου».
 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο