Το ξέσπασμα του Γιώργου Παπαδάκη για τηλεκριτικό: «Με καταξεφτίλισε»

Το ξέσπασμα του Γιώργου Παπαδάκη για τηλεκριτικό: «Με καταξεφτίλισε»

Για προσωπική δικαίωση έκανε λόγο ο Γιώργος Παπαδάκης αναφερόμενος στο νόμο για τα κλεμμένα. 

Σε έντονο ύφος ο παρουσιαστής διέκοψε τη ροή της εκπομπής και αναφέρθηκε σε συγκεκριμένη τηλεκριτικό η οποία όπως είπε τον προσέβαλε και τον καταξεφτίλισε, με αφορμή τη φράση «φέρτε πίσω τα κλεμμένα», την οποία ο ίδιος είχε επιλέξει να γραφτεί σε τίτλο της εκπομπής του.

«Θα μπορούσαμε να κάνουμε και κόμμα, γιατί έχοντας βάλει ένα στόχο, αυτός επετεύχθη.Πριν από 3-4 χρόνια ακούσαμε τα εξ αμάξης! Είπανε πολλά. Εμένα δεν με ενόχλησε που ακούσαμε από πολιτικούς, αλλά που εγώ προσωπικά άκουσα από συναδέλφους.

Από τότε άρχισε η ιστορία ότι μεγαλύτερος λαϊκιστής της ελληνικής τηλεόρασης είναι ο Γιώργος Παπαδάκης. Επειδή για έξι μήνες είχα γράψει με δική μου ευθύνη στο πάνω μέρος της οθόνης "φέρτε πίσω τα κλεμμένα". Τότε, συνάδελφοί μου κριτικοί, που ανάθεμα και αν ξέρουν -όχι όλοι, ορισμένες από αυτές ή μία από αυτές- τι σημαίνει τηλεοπτικό στούντιο, -μόνο ως καλεσμένη έχει πάει 2-3 φορές- με πρόσβαλε, με καταξεφτίλισε για το "φέρτε πίσω τα κλεμμένα"!

Και τώρα γίνεται νόμος τους κράτους. Δεν αποτελεί μια προσωπική δικαίωση; Δεν θα μπορούσα να κάνω κι εγώ το δικό μου κόμμα, τον "Γκρεμό" που ονειρευόμουνα; Συγνώμη για την προσωπική παρέμβαση, αλλά πρέπει κι εγώ κάποια στιγμή ως Παπαδακιστής να πω τα δικά μου» ανέφερε.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο