Καλοκαιρινές πρεμιέρες σειρών στη Nova!

Καλοκαιρινές πρεμιέρες σειρών στη Nova!

Τον Ιούνιο έρχονται στα κανάλια FOX και FOX Life, οι νέοι κύκλοι επεισοδίων των αγαπημένων σειρών «Girls», «The Killing» και «The Glades», αλλά και η πρεμιέρα της νέας σειράς φαντασίας «Once Upon A Time In Wonderland». Οι συνδρομητές της Nova συνεχίζουν να παρακολουθούν το πλούσιο περιεχόμενο των δύο αγαπημένων καναλιών, έχοντας τη δυνατότητα αυτόματης εγγραφής και αποθήκευσης όλων των επεισοδίων κάθε σειράς.

Η σειρά «Once Upon A Time In Wonderland» του FOX Life, που από τις 9/6 θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα στις 21:50, βασίζεται στο μυθιστόρημα του Lewis Carroll «Οι Περιπέτειες της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων». Στις 7/6 κάνει επίσης πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος της πρωτοποριακής κωμικής σειράς «Girls», που θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 23:00, με τα κορίτσια της σειράς να κάνουν πρόοδο στα ερωτικά και επαγγελματικά τους θέματα, αλλά και στις φιλίες τους.

Στο FOX αρχίζει από τις 23/6 ο τρίτος κύκλος της συναρπαστικής δραματικής σειράς «The Killing», που έχει κάνει τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 21:30. Η σειρά αυτή σηματοδοτεί την έναρξη ενός πλούσιου καλοκαιρινού προγράμματος στο FOX, στο οποίο από τις 27/6 και κάθε Παρασκευή στις 21:30, θα αρχίσει να προβάλλεται και ο τέταρτος κύκλος της αστυνομικής σειράς «The Glades». 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο