Συζητήθηκαν στο ΣτΕ τα ασφαλιστικά μέτρα των Αlpha, Star Channel και Έψιλον για τις άδειες

Συζητήθηκαν στο ΣτΕ τα ασφαλιστικά μέτρα των Αlpha, Star Channel και Έψιλον για τις άδειες

Συζητήθηκαν σήμερα στο ΣτΕ οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών Alpha, Star και Έψιλον για την τιμή εκκίνησης των αδειών.

Η συζήτηση διήρκεσε περίπου 4 ώρες (πρόεδρος ο Νικόλαος Σακελλαρίου και εισηγητής ο σύμβουλος Επικρατείας Γεώργιος Παπαγεωργίου) και ανέπτυξε τις θέσεις του ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του υπουργείου Επικρατείας, Ελευθέριος Κρέτσος. Για τον υπουργό Επικρατείας παραστάθηκαν οι εκπρόσωποι του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (ΝΣΚ), Ευστράτιος Συνείκης και Αλέξανδρος Δημητρακόπουλος και από το υπουργείο Οικονομικών το μέλος του ΝΣΚ Κωνσταντίνος Κηπουρός, ενώ και για τα δύο υπουργεία παραστάθηκαν οι δικηγόροι Ιωάννης Μαντζουράνης και Ιωάννης Δρόσος.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Αlpha εκπροσωπήθηκε από τον Χαράλαμπο Χρυσανθάκη, το Star Channel από τον Σταύρο Λαζαράτο και ο Έψιλον από τον Ευάγγελο Γκιουγκή, ενώ η Ολομέλεια του ΣτΕ επιφυλάχθηκε να εκδώσει τις αποφάσεις της οι οποίες αναμένονται μετά την 6η Ιουλίου 2016.

Υπενθυμίζεται ότι την ερχόμενη Δευτέρα, 4 Ιουλίου θα συζητηθούν στην Ολομέλεια του ΣτΕ με πρόεδρο τον κ. Σακελλαρίου και εισηγητή τον σύμβουλο Επικρατείας κ. Παπαγεωργίου, οι 23 αιτήσεις ακυρώσεως (κύριες προσφυγές) των μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο