Αποψιλώνεται το Mega από δημοσιογράφους

Αποψιλώνεται το Mega από δημοσιογράφους

Ένας μετά τον άλλο οι περισσότεροι δημοσιογράφοι του Μέγκα (απλήρωτοι εδώ και 3 μήνες) αναζητούν σε άλλα κανάλια τηλεοπτική στέγη.

Ηδη αποχώρησε και εντάχθηκε στο δυναμικό του δελτίου ειδήσεων του Αλφα η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου που κάλυπτε στο Μέγκα τις εξωτερικές ειδήσεις.

Σήμερα υπέγραψε με τον Αλφα και η ελεύθερη ρεπόρτερ Ελένη Λαζάρου ,ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο και για συζητήσεις που έχουν άλλοι ρεπόρτερ με κανάλια ,όπως ο ΑΝΤΕΝΑ και το ΣΤΑΡ.

Ο φόβος πολλών ότι το Μέγκα θα μείνει εκτός τηλεοπτικού νυμφώνος (με τις νέες άδειες) και η άρνηση των μεγαλομετόχων να συνεισφέρουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου έχει οδηγήσει την κατάσταση στο απροχώρητο και ήδη ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων σχεδόν δεν μεταδίδονται λόγω των στάσεων εργασίας.

Η αποψίλωση του Μέγκα είχε αρχίσει από το 2012 όταν αποχώρησαν τα "βαριά"ονόματα των ρεπόρτερ ,όπως και πριν από λίγο διάστημα όταν άλλοι 4 ικανοί ρεπόρτερ και ένας αρχισυντάκτης επέλεξαν να φύγουν αρνούμενοι νέα μείωση του μισθού τους την τρίτη κατά σειρά από το 2011.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο