Καρέ-καρέ η πρόβα της διαδικασίας για τις άδειες - Δεύτερη «πρόβα» τη Δευτέρα

Καρέ-καρέ η πρόβα της διαδικασίας για τις άδειες - Δεύτερη «πρόβα» τη Δευτέρα

Από νωρίς το πρωί βρίσκονται στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης στην Καλλιθέα οι εκπρόσωποι των καναλιών που θα συμμετάσχουν στην διαδικασία δημοπρασίας των τεσσάρων - όπως τουλάχιστον είναι γνωστό μέχρι τώρα - τηλεοπτικών αδειών, προκειμένου να συμμετάσχουν στην ''πρόβα'', προκειμένου να είναι όλα έτοιμα την ερχόμενη Τρίτη 30 Αυγούστου.

Πάντως, σήμερα δεν θα είναι η μόνη πρόβα που θα γίνει, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, μια δεύτερη προσομοίωση θα γίνει και την Δευτέρα. 

Ωστόσο, η διαδικασία της προσομοίωσης ή όπως την ονομάζουν ''εκπαίδευση διαδικασίας δειξαγωγής δημοπρασίας'' δεν έχει ακόμα ξεκινήσει, καθώς ακόμα οι εκπρόσωποι ενημερώνονται και διατυπώνουν τις απορίες τους για το πως θα γίνει ο διαγωνισμός. 

Σημειώνεται ότι στην αίθουσα βρίσκονται μόνο οι εκπρόσωποι των καναλιών και αρμόδια στελέχη της ΓΓΕΕ, ενώ τα μέτρα ασφαλείας είναι ιδιαίτερα αυστηρά.

Στις αίθουσες της γενικής γραμματείας που όταν ολοκληρωθεί η πρόβα θα σφραγιστούν για να ανοίξουν την Τρίτη το πρωί στις 9 πμ, έχουν πρόσβαση περίπου 100 άτομα. 

Κάθε υποψήφιος καναλάρχης από τους 9 που έχουν δηλώσει συμμετοχή, θα μπορούν να έχουν από μια πενταμελή επιτροπή. Νομικοί σύμβουλοι, οικονομικοί , συνεργάτες που θα μπορούν να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία ζητηθεί.

Στην αίθουσα που θα βρίσκονται οι εννέα νυν και νέοι πιθανοί ιδιοκτήτες των 4 αδειών, όλα έχουν αλλάξει.

Μετά το τέλος της προσομοίωσης, έως και την Τρίτη που θα ξεκινήσει ο διαγωνισμός το κτίριο θα παραμείνει κλειστό και θα φυλάσσεται. 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο