Το ιδανικό timing για τον Γ. Παπαγιάννη!


Την κατάλληλη ώρα ο Γιάννης Παπαγιάννης αποφάσισε να ανακοινώσει την αποχώρηση του, μετά από έξι ολόκληρα χρόνια, από το EXTRA 3.
Προχθές το βράδυ ο δημοσιογράφος συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη του καναλιού, Φίλιππο Βρυώνη, και συζήτησαν διεξοδικά το θέμα και αποφάσισαν να λυθεί η πολύχρονη αλλά και επιτυχημένη συνεργασία τους. Ο Γιάννης Παπαγιάννης εξήγησε στον κ. Βρυώνη τους λόγους που αποδέχθηκε την πρόταση του κ. Κοντομηνά και φυσικά ο κ. Βρυώνης έδειξε απόλυτη κατανόηση. «Έξι χρόνια δεν είναι καθόλου λίγα για να υπηρετείς ένα συγκεκριμένο concept δημοσιογραφικής- ενημερωτικής εκπομπής, χρειαζόμουν σίγουρα μια αλλαγή και η πρόταση του κ. Κοντομηνά εκτός από τιμητική ήλθε και στην κατάλληλη ώρα» φέρεται να είπε ο δημοσιογράφος στους στενούς του φίλους εξηγώντας την αποχώρηση του.

Την επόμενη μέρα της απόφασης του Γιάννη Παπαγιάννη ανακοινώθηκε και επισήμως η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην τηλεόραση του «ALPHA». Είναι προφανές ότι ο δημοσιογράφος ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τον κ. Κοντομηνά και γνώριζε κάθε λεπτομέρεια του χρονοδιαγράμματος της επικείμενης αλλαγής.

Πάντως οι μέχρι πρότινος συνεργάτες του στο EXTRA 3 έπλεξαν το εγκώμιο του ανθρώπου που όπως είπαν έφερε στις πρώτες θέσεις τηλεθέασης το «Αποκαλυπτικό Δελτίο», αλλά και ο Γιάννης Παπαγιάννης από την συχνότητα του ΡΑΔΙΟ 9 αποχαιρέτησε όλους τους συνεργάτες του στο κανάλι και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία ευχαριστώντας ταυτόχρονα τον κ. Βρυώνη για την μέχρι σήμερα συνεργασία τους.

Γιώργος Παλαιολόγος 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο