Τελευταία Παρασκευή για την παράσταση «Πέρα από τα σύνορα».

Ίσα ίσα που προλαβαίνουμε, ίσα ίσα που προλαβαίνετε! Την προσεχή Παρασκευή, στον Σταυρό του Νότου plus, ολοκληρώνονται οι παραστάσεις των Χαΐνηδων υπό τον γενικό τίτλο «Πέρα από τα σύνορα». Αν θυμάστε, το ίδιο όνομα έχει και η δισκογραφική συνεργασία του γκρουπ με τον Ψαραντώνη και τους Mode Plagal, που πάντρεψε την Δύση, την Ανατολή, τα Βαλκάνια, την Κρήτη, τη τζαζ, το ροκ, τις σχολές της μουσικής που βράζουν ακόμη στα μέρη μας. Λογικό μοιάζει λοιπόν να συνοδεύουν τους Χαΐνηδες στην παράστασή τους δυο μέλη των Mode Plagal, o Κλέων Αντωνίου και ο Τάκης Κανέλλος.

Με τέτοιο δυναμικό, συν την υπόσχεση για ποίηση Μπωντλέρ, Ρίλκε και Λόρκα, συν την εμπειρία από προηγούμενες θριαμβευτικές εμφανίσεις των Χαΐνηδων, η παράσταση της Παρασκευής φαντάζει ως η πιο ερεθιστική πρόταση πριν από την κατάνυξη της Μεγάλης Εβδομάδας.
Θα πάτε μετά τις 10 και μισή, θα μπείτε με 12 ευρώ (περιλαμβάνεται μπύρα ή κρασί) και θα μείνετε… όσο πάει! Οι Χαΐνηδες , ως γνωστόν, δεν φημίζονται για τσιγγουνιές όσον αφορά στη διάρκεια των εμφανίσεών τους.

Σταυρός του Νότου Plus, Φραντζή 14, Νέος Κόσμος, τηλέφωνο: 210 9226975.