Ο τραγουδοποιός θα μας περιμένει στον Σταυρό του Νότου στις 18 και 24 Απριλίου με καλή παρέα και μια συγκλονιστική αποκάλυψη.

Τα ανοιξιάτικα πάρτι είναι τα καλύτερα. Ακόμα και όταν συνοδεύονται από «επώδυνες» αποκαλύψεις. Διότι δεν είναι και μικρό πράγμα να αποκαλύπτεται ξαφνικά, μετά από 25 ολόκληρα χρόνια στο κουρμπέτι, ότι ο αγαπητός στους φαν της έντεχνης ελληνικής μουσικής Φοίβος Δεληβοριάς είναι «Μπάσταρδος Γιος!» -αυτός είναι ο τίτλος της παράστασης-πάρτι που θα παρουσιάσει ο τραγουδοποιός για δύο συνεχή σαββατόβραδα στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου. Για τις ανάγκες των δύο αυτών «επετειακών» παραστάσεων, ο Δεληβοριάς θα επισκεφτεί παλιές επιτυχίες του, την «Εκείνη», την «Κική», τον «Σκύλο στο Κολωνάκι», θα ρεμιξάρει τις αναμνήσεις του –και τις δικές μας-, θα πειράξει τον ήχο του και θα μας κεράσει από τα ολοκαίνουργια ακυκλοφόρητα τραγούδια του.

 

Μαζί του θα βρίσκονται  οι «ένδοξοι μπάσταρδοι»:

Κωστής Χριστοδούλου - πλήκτρα
Σωτήρης Ντούβας - τύμπανα
YoelSoto - μπάσο
Γιάννης Πουπούλης - κιθάρες, ούτι

Φωτογραφίες-videos: Μάνος Περγιουδάκης, Μάριος Κουρουνιώτης
Artwork: Μανώλης Σπορίδης

Οργάνωση Παραγωγής: PROSPERO

Φοίβος Δεληβοριάς, 18 και 24 Απριλίου, Σταυρός του Νότου (Κεντρική Σκηνή), Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος,http://www.stn.gr, τηλ.: 2109226975. Τιμή Εισόδου: 12€ με μπύρα ή κρασί.