Μια απρόσμενη μουσική συνάντηση για τα «Σάββατα του Μάη».

Κάθε εμφάνιση του Γιώργου Μαργαρίτη είναι πρόκληση και κάθε εμφάνιση της Κωνσταντίνας είναι μαγνήτης. Τι μας προκύπτει λοιπόν όταν αποφασίζουν να συνεργαστούν και να ενώσουν τις δυνάμεις τους; Μα ένα από τα ενδιαφέροντα πειράματα της χρονιάς, μια μίξη απρόσμενη, ένα αναπάντεχο ντουέτο, που υπόσχεται ένα μουσικό γιν και γιάνγκ στην καρδιά της Άνοιξης. Με τη βαρύτητα του Μαργαρίτη και την ελαφράδα της Κωνσταντίνας να σέρνουν τον χορό τα «Σάββατα του Μάη».

Όλα εντελώς τα Σάββατα και σημειώστε ημερομηνίες για να μη χαθούμε: και 2 και 9 και 16 και 23 και 30 του μηνός, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, στην Λεωφόρο Συγγρού, στο νούμερο 143. Για πιο πολλές πληροφορίες και κρατήσεις θα πάρετε τηλέφωνο στο τηλ. 210 9315600 κι άμα ζητάτε ακόμη περισσότερα θα κάνετε μια βόλτα ως τον διαδικτυακό τόπο του Θεάτρου στη διεύθυνση www.gialino.gr Οι παραστάσεις θα αρχίζουν στις 9 το βράδυ και όσο για τη λήξη τους μη ρωτάτε καλύτερα, γιατί άμα αρχίσει το κέφι με Μαργαρίτη και Κωνσταντίνα χάνεται το τέλος!

Ας πάμε όμως καλύτερα στο καλλιτεχνικό μέρος της ιστορίας. Ο Γιώργος Μαργαρίτης είναι φρέσκος από την κυκλοφορία του δίσκου του «Τα τραγούδια της Ομόνοιας» μέρος του οποίου θα παρουσιάσει στο πρόγραμμα. Η Κωνσταντίνα από την πλευρά της είναι έτοιμη να εκδώσει την ζωντανή ηχογράφηση από την πετυχημένη της καλοκαιρινή συναυλία στο Κατράκειο με τις συμμετοχές των Κώστα Χατζή , Βασίλη Καρρά και Γιάννη Πλούταρχου. Στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, θα τραγουδήσουν παλιές και νέες επιτυχίες τους, καθώς και επιλογές από τα καλύτερα λαϊκά τραγούδια. Για να φουντώσουν τα ανοιξιάτικα μεράκια.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν επίσης ο ταλαντούχος τραγουδιστής Κώστας Αγέρης που είναι δεξιοτέχνης στο βιολί και στην ποντιακή λύρα και η νεαρή αλλά πολλά υποσχόμενη Χριστιάνα Γαλιάτσου.

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο: Συγγρού 143, Aθήνα, τηλ. 210 9315600, www.gialino.gr, [email protected]. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Σάββατο 2, 9, 16, 23, 30 Μαΐου. Ώρα έναρξης: 21:00. Τιμές: 12€ είσοδος με μπύρα στο bar, 15€ είσοδος με ποτό στο bar, 25€ ποτό στο τραπέζι, 130 η φιάλη στο τραπέζι ανά 4 άτομα, 150 η σπέσιαλ φιάλη στο τραπέζι ανά 4 άτομα. Από 65€ η φιάλη κρασί στο τραπέζι ανά 2 άτομα.