Η σπουδαία ερμηνεύτρια κάνει στάση στο ατμοσφαιρικό στέκι του Μεταξουργείου τη Δευτέρα 11 Μαΐου με νέα και παλιά τραγούδια.

Η Γιώτα Νέγκα είναι από εκείνες τις τραγουδίστριες που έχτισαν το κοινό τους εμφάνιση – εμφάνιση. Το μέταλλο της φωνής της και οι ερμηνείες της, αληθινές και ουσιαστικές, καθώς και η προσεκτική επιλογή ρεπερτορίου, της χάρισαν φανατικούς φίλους που την ακολουθούν σε κάθε βήμα της.

Το πρόγραμμα «Άκου, λοιπόν», το οποίο θα παρουσιάσει για μία μοναδική βραδιά στον χώρο του «μοναστηριού της τέχνης» El Convento Del Arte, είναι αντιπροσωπευτικό της ερμηνευτικής γκάμας της τραγουδίστριας. Με επιλογές από το έργο του Α. Καλδάρα και του Σ. Κραουνάκη, του Κ. Λειβαδά, του Π. Καλαντζόπουλου και του Θ. Καραμουρατίδη και κομμάτια από τον νέο δίσκο της «Καινούριο φιλί», η Γιώτα Νέγκα προτείνει ένα ταξίδι με νότες στα άδυτα της ψυχής, στο οποίο είμαστε όλοι καλεσμένοι.  

Γιώτα Νέγκα «Άκου, λοιπόν», El Convento Del Arte, Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο, Δευτέρα 11 Μαΐου, ώρα 9.30 μ.μ. Είσοδος: 8 €. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 5200602.