Ο αγαπημένος τραγουδοποιός μας προσκαλεί για μια βόλτα «Γύρω απ’ τον ήλιο» την Παρασκευή 15 Μαΐου.

Είστε έτοιμοι για μελωδίες παράδοξες και στίχους από την άκρη της πόλης; Είστε έτοιμοι για νόστιμους ρυθμούς και τραγούδι φωτεινής μελαγχολίας; Είστε έτοιμοι για μια φωνή από τα παιδικά μας όνειρα και μια σκηνική παρουσία που φωνάζει «Θεσσαλονίκη» από χιλιόμετρα; Ναι, νομίζω ότι είστε έτοιμοι για τον Μανώλη Φάμελλο, που θα εμφανιστεί στον «Σταυρό του Νότου» (Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος) στις 15 του μηνός. Μαζί του η Nalyssa Green με στιγμές και από το προσωπικό της ρεπερτόριο, συν το «Παρ’ ολίγον Κουαρτέτο» για συγκινήσεις που ταιριάζουν στους γενναίους της μουσικής.

 


Ο Μανώλης Φάμελλος θα γιορτάσει στη σκηνή τον τελευταίο του δίσκο, που φέρει τον τίτλο «Γύρω απ’ τον ήλιο» και κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Minos-EMI-Universal. Ενδέκατο κατά σειράν το άλμπουμ για τον δημιουργό, ενδέκατη νυχτερινή η ώρα που θα σκάσει μύτη ο εξαίσιος θίασος στον «Σταυρό του Νότου». Το «Παρ’ Ολίγον Κουαρτέτο» αποτελούν οι Μιχάλης Βρέττας (βιολί),  Άρης Ζέρβας (τσέλο), Μιχάλης Πορφύρης (τσέλο) και Πάνος Τόλιος (τύμπανα). Φιλική συμμετοχή Γιάννης Σκούταρης, στο πιάνο.

Περισσότερες πληροφορίες θα λάβετε από το τηλέφωνο 210-9226975, από την ιστοσελίδα www.stn.gr και από το mail [email protected] Τιμή Εισόδου: 12 € με μπύρα ή κρασί.