Ο εγγονός του μεγάλου Γιώργου Ζαμπέτα θα ερμηνεύσει τραγούδια του παππού του αλλά και ακυκλοφόρητα δικά του για μία μοναδική βραδιά την Παρασκευή 29 Μαΐου.

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει. Αν είχατε την παραμικρή αμφιβολία, δεν έχετε παρά να εξετάσετε την πορεία της οικογένειας Ζαμπέτα. Από τον πάτερ φαμίλια Γιώργο Ζαμπέτα, μπουζουξή, συνθέτη και σόουμαν μοναδικό, στον γιο Μιχάλη, άξιο σολίστ του μπουζουκιού στο πλευρό του πατέρα του, κι από ‘κει στον Ζαμπέτας junior, Τρίτη γενιά στο πάλκο, με συνθετικά όνειρα και φιλοδοξίες.

Αυτός λοιπόν, ο βενιαμίν της μεγάλης μουσικής φαμίλιας, αφού το πάλεψε για καιρό μόνος του και με την κομπανία του, είναι έτοιμος πια να μας παρουσιάσει τα δικά του τραγούδια, από το προσωπικό άλμπουμ του που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Θα το πράξει, αφού πρώτα θα μας θυμίσει αξέχαστες επιτυχίες από το ρεπερτόριο του παππού, του οποίου φέρει και το όνομα.

Μαζί του θα βρίσκονται οι: Άρης Κούκος (μπουζούκι), Χρήστος Βιδινιώτης (μπουζούκι), Bledi Telha (κιθάρα), Αθηνά Δόμβρου (τραγούδι) και Αγγελική Λουκά (τραγούδι).

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015 στην αυλή του πολυχώρου Χυτήριο. Ώρα έναρξης: 21:30. Είσοδος: 6 ευρώ.