Ο τραγουδοποιός θα ανέβει στη υπαίθρια σκηνή του Μεγάρου συνοδευόμενος από τους Γιάννη Μηλιώκα, Μανώλη Φάμελλο και Στάθη Δρογώση.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας έχει γίνει τα τελευταία εξαιρετικά επιλεκτικός στις εμφανίσεις και στις συναναστροφές του –μετρημένες οι πρώτες και διπλοκοσκινισμένες οι δεύτερες. Θυμηθείτε για παράδειγμα εκείνη τη συναυλία στο Ηρώδειο με τη Φιλαρμονική της Πράγας που αποτέλεσε –όσο και να το κάνουμε- έκπληξη. Θυμηθείτε και την εμφάνιση στο Παλλάς με τον Μηλιώκα όπου για πρώτη φορά ακούστηκαν σε τέτοια έκταση τραγούδια από το σεντούκι των αναμνήσεων του τραγουδοποιού, κομμάτια από την εποχή των Πυξ Λαξ που λόγω του πιο εσωστρεφούς χαρακτήρα τους έμειναν στα αζήτητα των του συναυλιακού ρεπερτορίου.

Το ίδιο πείραμα, διευρυμένο και ενισχυμένο, θα επαναλάβει ο Φίλιππος Πλιάτσικας την Παρασκευή 19 Ιουνίου στον Κήπο του Μεγάρου Αθηνών. Με τον Γιάννη Μηλιώκα, με τον οποίον συνδιαμόρφωσαν το πρόγραμμα, με τον Μανώλη Φάμελλο και τον Στάθη Δρογώση, ο τραγουδοποιός και η παρέα του θα μας ταξιδέψουν μουσικά από το 1989 και εντεύθεν με «Μοναξιά μου όλα», «Ροζ», «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα», «Για το καλό μου», «Ποιος έχει λόγο στην αγάπη», «Ποιμενικό ροκ» αλλά και «Ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι» και «Βιαστικό πουλί του Νότου».

Το βράδυ προβλέπεται μακρύ αλλά χορταστικό μελωδικά γι' αυτό σπεύσατε να αποκτήσετε εισιτήρια.

Φίλιππος Πλιάτσικας – Τραγούδια στον Κήπο, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Παρασκευή 19 Ιουνίου, ώρα 9:00 μ.μ. Προπώληση εισιτηρίων: 10,00 €. Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα της συναυλίας: 12,00 €. Πληροφορίες για το κοινό: 210 72.82.333 και στην ιστοσελίδα του Μεγάρου: www.megaron.gr