Αφού εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια της πρώτης συναυλίας του Maraveyas Ilegál στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής την Παρασκευή 26 Ιουνίου, η συναυλία θα επαναληφθεί το Σάββατο 27 Ιουνίου.

Και τώρα που μας διαβάζετε, χάνετε πολύτιμο χρόνο. Ιδιαίτερα αν ανήκετε στην κατηγορία των θαυμαστών του Κωστή Μαραβέγια που, παρασυρμένοι από την ολιγωρία φίλων και γνωστών, άργησαν να αποκτήσουν εισιτήρια για την συναυλία του καλλιτέχνη την Παρασκευή 26 Ιουνίου και βρέθηκαν προ εκπλήξεως. Διότι ο  Maraveyas Ilegál είναι το πιο hot ticket της σεζόν, όπως απέδειξε η προπώληση.

Και  γιατί χάνετε πολύτιμο χρόνο; Μα για τον λόγο ότι, όπως ανακοίνωσε το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η συναυλία θα επαναληφθεί την επόμενη ημέρα, Σάββατο 27 Ιουνίου, ώστε να ικανοποιηθούν και οι υπόλοιποι θαυμαστές του καλλιτέχνη, πάντα με τους ίδιους συντελεστές, τον Νίκο Αγγλούπα (ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα), τον Άγγελο Αγγελίδη (ηλεκτρική κιθάρα), τον Jim Σταρίδα (τρομπόνι), τον Αντώνη Ανδρέου (τρομπόνι), τον Κρίτωνα Μπελλώνια (τύμπανα) και τον Κωσταντίνο Μάνο (κοντραμπάσο), το χιούμορ και το ενθουσιώδες ταμπεραμέντο του Μαραβέγια.

Σπεύσατε λοιπόν να κάνετε τις κρατήσεις και ελπίζουμε να είστε πιο τυχεροί αυτή τη φορά.

«Ο Κωστής Μαραβέγιας στον Κήπο του Μεγάρου», Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Σάββατο 27 Ιουνίου. Προπώληση εισιτηρίων: 10,00 €. Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα της συναυλίας: 12,00 €. Πληροφορίες για το κοινό στο τηλέφωνο: 210 72.82.333 και στην ιστοσελίδα του Μεγάρου: www.megaron.gr