Στο πλαίσιο του προγράμματος «Η Νύχτα Μέρα», το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος υποδέχεται τον Διονύση Σαββόπουλο με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής.

Για το τετραήμερο εκδηλώσεων στο νέο πάρκο με φόντο τα υπό κατασκευή κτίρια του αρχιτέκτονα Ρέντζο Πιάνο στο φαληρικό δέλτα σας έχουμε ενημερώσει. Όποιοι είχατε χάσει το σχετικό σημείωμα και θέλετε να ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων, μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ. Να σημειώσετε πάντως ότι η είσοδος είναι δωρεάν αν και σε κάποιες εκδηλώσεις ισχύει περιορισμός αριθμού συμμετεχόντων.

Σήμερα θα επιμείνουμε στην συναυλία με την οποία θα ανοίξει το πρόγραμμα την Κυριακή 21 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής. Και ποιος θα ήταν πιο κατάλληλος για να δώσει τον τόνο στη γιορτή από τον Διονύση Σαββόπουλο, τον ακαταπόνητο σόουμαν, τον χρονογράφο, τον παρακινητή;

Ο αγαπημένος μας Νιόνιος θα βρεθεί λοιπόν στην σκηνή που θα στηθεί ειδικά στον υπό διαμόρφωση κήπο και με συμπαραστάτες το θαλασσινό αεράκι, τους δεξιοτέχνες μουσικούς  Ορέστη Πλακίδη (keyboards- programming), Γιώτη Κιουρτσόγλου (μπάσο) και Βαγγέλη Καρύπη (κρουστά), την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Τσιλιμπάρη και τη Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Πειραιά υπό τη καλλιτεχνική επιμέλεια του Γεώργιου Κανδρεβιώτη, θα μας ταξιδέψει σε όλη τη μουσική του πορεία.  

Ο Διονύσης Σαββόπουλος στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, Κυριακή 21 Ιουνίου. Οι πόρτες του θα ανοίξουν στις 18:00. Η είσοδος θα γίνεται από την είσοδο στη συμβολή των οδών Ευριπίδου & Δημοσθένους (Καλλιθέα). Μικρά λεωφορεία θα αναχωρούν ανά διαστήματα από τον σταθμό μετρό Συγγρού Φιξ για τη δωρεάν μεταφορά του κοινού στον χώρο της εκδήλωσης. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ.