Η cover band που τρέλανε τους πάντες με τις 90s διασκευές και τα εκρηκτικά live έρχεται στο Μέγαρο με ένα «Twilight Zone» show τη Δευτέρα 27 Ιουλίου.

Αν δεν ξέρετε ποιοι είναι οι Wedding Singers, καιρός να τους μάθετε. Πρόκειται για ένα συγκρότημα εμπνευσμένο από τις cover bands που παίζουν στις γαμήλιες δεξιώσεις στο εξωτερικό. Με μια ουσιώδη διαφορά: Οι περισσότερες μπάντες του είδους είναι προτιμότερο να ακούγονται με συνοδεία άφθονου αλκοόλ∙ οι Wedding Singers πάλι δεν χρειάζονται αναισθητικό για να πείσουν. Η μουσική τους, ένα μείγμα eurotrash, 90s, pop, rock, synthpop, house και electro με επιρροές από Daft Punk, Duran Duran, Rage Against The Machine και Simon & Garfunkel, είναι μια έκρηξη χαράς, ικανή να ξεσηκώσει ακόμα και τον πλέον συγκρατημένο.

Οι Wedding Singers έχουν εμφανιστεί δίπλα στην Άννα Βίσση, ενώ συμμετείχαν στο Ejekt festival όπου μοιράστηκαν τη σκηνή με τους Pet Shop Boys και τον James Blake. Έχουν γυρίσει όλη την Ελλάδα, παίζοντας σε όλους τους χώρους, από τρύπες μέχρι αρένες, και από παραδοσιακά πανηγύρια μέχρι γάμους. Στον Κήπο του Μεγάρου θα παρουσιάσουν ένα «Twilight Zone» show που, αν ισχύσουν όλα όσα γνωρίζουμε, θα εξελιχθεί τους στο μεγαλύτερο πάρτι της πόλης.

Το περιμένουμε.

Οι Wedding Singers είναι οι:

Θοδωρής Μαυρογιώργης  – φωνή, κιθάρα

Λάμπης Κουντουρογιάννης – κιθάρα, φωνή, μπάσο

Χρήστος Αλεξάκης – πλήκτρα, μπάσο

Σεραφείμ Γιαννακόπουλος – τύμπανα

Wedding Singers «Twilight Zone», Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Δευτέρα 27 Ιουλίου, ώρα 9:00 μ.μ. Έναρξη προπώλησης: 10 Ιουνίου 2015. Προπώληση εισιτηρίων: 10,00 €. Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα της συναυλίας: 12,00 €.  Πληροφορίες για το κοινό: 210 72.82.333 και στην ιστοσελίδα του Μεγάρου: www.megaron.gr. Δευτέρα 27 Ιουλίου, ώρα 9:00 μ.μ..