Το 10ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας ανοίγει το Σάββατο 1 Αυγούστου με τον Μάριο Φραγκούλη σε ένα μελωδικό ταξίδι «Αθήνα-Μπουένος Άιρες».

Δέκα χρόνια ζωής γιορτάζει φέτος το Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας υπό την διεύθυνση της Ντόρας Μπακοπούλου. Δέκα χρόνια με περισσότερες από εβδομήντα παραστάσεις από εξαιρετικούς σολίστ και σχήματα –μικρά κυρίως- που το καθιέρωσαν στη συνείδηση του κοινού και συσπείρωσαν γύρω του την τοπική κοινωνία αλλά και τους μόνιμους επισκέπτες του νησιού.

Το φετινό φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες. Και θα «εγκαινιαστεί» με δόξα τιμή και πάθος ερωτικό το Σάββατο 1 Αυγούστου στην Παραλία της Αύρας με πρωταγωνιστές τον Μάριο Φραγκούλη και το κουιντέτο TANGartO που θα μας ταξιδέψουν στο μακρινό Μπουένος Άιρες με όχημα τα αργεντίνικα ταγκό.

Το quinteto TANGartO  αποτελούν οι μουσικοί: 

Λευτέρης Γρίβας, μπαντονεόν  

Γιώργος Παναγιωτόπουλος, βιολί 

Αριστείδης Χατζησταύρου, κιθάρα 

Απόστολος Παπαπέτρος, κοντραμπάσο

Θωμάς Κοντογεώργης,  πιάνο και ενορχηστρώσεις

Η καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς καθώς και οι μεταφράσεις, οι αποδώσεις τραγουδιών στα ισπανικά και ελληνικά, τα κείμενα της παράστασης θα  είναι της Αγαθής Δημητρούκα.

Μάριος Φραγκούλης «Αθήνα-Μπουένος Άιρες», Σάββατο 1 Αυγούστου, 21:00, Παραλία Αύρας, Αίγινα. Τιμές εισιτηρίων:  14€ (γενική είσοδος), 12€, (προπώληση). Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από την Ticket Services,  τηλ: 210 72 34 567, www.ticketservices.gr, και το Ζαχαροπλαστείο ΑΙΑΚΕΙΟΝ, παραλία Αίγινας.