Οι καλλιτέχνες που αποτελούν την πρωτοβουλία αλληλεγγύης Αγάπη ρε+ ενώνουν τις φωνές τους την Τρίτη 28 Ιουλίου σε μια μοναδική συναυλία με αντίτιμο τρόφιμα, φάρμακα και είδη υγιεινής.

Είναι οι τρίτη φορά σε διάστημα δύο χρόνων που οι Αγάπη ρε+ τραγουδούν για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Οι Σπύρος Γραμμένος, Φοίβος Δεληβοριάς, Στάθης Δρογώσης, Γεράσιμος Ευαγγελάτος, Γιώργος Καραδήμος, Θέμης Καραμουρατίδης, Κωστής Μαραβέγιας, Νατάσσα Μποφίλιου, Μανώλης Φάμελλος, Μαριέττα Φαφούτη και RadioSol θα ενώσουν τις φωνές τους την Τρίτη 28 Ιουλίου στην Τεχνόπολη σε μια συναυλία για την ενίσχυση του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ). Στόχος είναι η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για την υποστήριξη των άπορων συμπολιτών μας που εξαρτώνται από το ΚΥΑΔΑ για να έχουν πρόσβαση σε τρόφιμα, φάρμακα και είδη υγιεινής.

Οι καλλιτέχνες που συγκροτούν την πρωτοβουλία αλληλεγγύης παρακαλούν λοιπόν τους θαυμαστές τους να δώσουν μαζικά το παρών στην συναυλία έχοντας μαζί τους ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω είδη σε ποσότητα ανάλογη με τις δυνατότητές σας:

α) Τρόφιμα
Ρύζι/ Ζυμαρικά/ Όσπρια
Ζάχαρη/ Αλεύρι/ Λάδι
Δημητριακά/ Μαρμελάδα/ Μπισκότα/ Φρυγανιές
Κονσέρβες
Γάλα εβαπορέ
Χυμοί/ Καφές/ Τσάι
β) Φάρμακα
Φάρμακα για ζαχαρώδη διαβήτη/χοληστερίνη
Αντιπυρετικά - Παυσίπονα
Καρδιολογικά - Υπέρτασης
Φάρμακα Στομάχου
Αντιισταμινικά
Αντιβιοτικά
Φάρμακα ΘυρεοειδήΚολλύρια Ματιών
Είδη πρώτων βοηθειών
γ) Είδη Υγιεινής/ Καθαριστικά
Οδοντόκρεμα
Σαμπουάν
Υγροσάπουνο
Υγρό καθαρισμού πιάτων
Χαρτί υγείας/ Χαρτοπετσέτες
Σερβιέτες

Αγάπη ρε+, Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518, 210 3453548, Τρίτη 28 Ιουλίου, 21:00. Είσοδος ελεύθερη.