Η διάσημη σοπράνο σε ένα μουσικό ταξίδι στη Μεσόγειο παρέα με το σχήμα Orchestra Mobile στις 7 Αυγούστου.

Η Σόνια Θεοδωρίδου, η διάσημη ελληνίδα σοπράνο που ζει στο Βερολίνο και εμφανίζεται στις μεγαλύτερες αίθουσες συναυλιών στον κόσμο, θα εμφανιστεί στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Σερίφου για μία και μοναδική συναυλία στις 7 Αυγούστου. Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει είναι ένα μουσικό ταξίδι ανά τη Μεσόγειο με τίτλο «Mediteraneo» το οποίο περιλαμβάνει τραγούδια σε δέκα γλώσσες. Σε αυτό θα τη συνοδεύσουν η Orchestra Mobile, μια πολυπληθής και πολυεθνική ορχήστρα την οποία διευθύνει ο σύζυγος της τραγουδίστριας και γνωστός αρχιμουσικός Θεόδωρος Ορφανίδης.

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Σερίφου θα έχουν την Παρασκευή την ευκαιρία να απολαύσουν αυτή την μοναδική καλλιτέχνη που έχει συναρπάσει τους φίλους της μουσικής σε όλο τον κόσμο με τις ερμηνείες της σε ρόλους του κλασικού ρεπερτορίου αλλά και έργων των Jacques Brel, Curt Veil, Edith Piaf Θεοδωράκη και Χατζιδάκι στο μαγικό θέατρο της Κάτω Χώρας του νησιού.

Να είστε όλοι εκεί!

Mediteraneo από τη Σόνια Θεοδωρίδου, Θέατρο Κάτω Χώρας Σερίφου, Παρασκευή 7 Αυγούστου. Περισσότερες πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων θα βρείτε στο http://www.serifosfestival.gr/index.php/el/.