Η δημιουργός και η ερμηνεύτρια του εθιστικού «Μια άλλη ευτυχία» θα φωτίσει τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου με την κεφάτη παρουσία της τον κήπο του Μεγάρου Μουσικής.

Η σχέση του μεγάλου κοινού με τη Μαρίζα Ρίζου κρατάει – δεν κρατάει τρία χρόνια. Η πρώτη γνωριμία έγινε με τη διασκευή του «Μπόσα νόβα του Ησαΐα», του πιο γνωστού από τα τραγούδια του Φοίβου Δεληβοριά, για να ακολουθήσουν το «Πετάω» και το «Μια άλλη ευτυχία», που την καθιέρωσαν.

Η Μαρίζα Ρίζου έχει παραδεχτεί σε συνέντευξή της την αδυναμία της προς τα τραγούδια που περιέχουν την λέξη «φως» γι’ αυτό και βάφτισε το πρόγραμμα το οποίο παρουσίασε τον χειμώνα στον Σταυρό του Νότου «Μια στιγμή στο φως». Με το ίδιο πρόγραμμα, ενισχυμένο και διασκευασμένο κατάλληλα για την περίσταση, η τραγουδίστρια επιστρέφει για μια μοναδική εμφάνιση στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Ετοιμαστείτε για μια γενναία ένεση αισιοδοξίας με «Γλυκό πρωί» και «Είναι μικρή η ζωή» από το δεύτερο προσωπικό άλμπουμ της ερμηνεύτριας που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Με τη Μαρίζα Ρίζου παίζουν οι μουσικοί: Κοντραμπάσο: Κώστας Πατσιώτης, Τύμπανα: Γιώργος Κωστελέτος, Τρομπέτα: Βαγγέλης Κατσαρέλης, Τρομπόνι: Γιώργος Ζαρέας, Πιάνο: Μάρκος Χαϊδεμένος, Κιθάρες-Ενορχηστρώσεις: Δημήτρης Σιάμπος.

Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης, Σχεδιασμός φωτισμού: Τάκης Λυκοτραφίτης, Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Ασπιώτης

Η Μαρίζα Ρίζου «Μια στιγμή στο φως» στον Κήπο του Μαγάρου Μουσικής, Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, ώρα 20:30. Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ (προπώληση), 12 ευρώ (ταμείο). Για πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ. 210 72.82.333 και στην ιστοσελίδα του Μεγάρου: www.megaron.gr.