Ο συνθέτης και ο ερμηνευτής που γνωρίσαμε μέσα από το «The Voice» σε «Τραγούδια που δεν έχουν εποχές» την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου.

«Θα πιω απόψε το φεγγάρι», «Καμαρούλα μια σταλιά», «Όλα δικά σου μάτια μου», «Το άγαλμα», «Ποια νύχτα σ' έκλεψε», «Τι σου' κανα και πίνεις», «Σταμάτησε του ρολογιού τους δείχτες», «Μέθυσε απόψε το κορίτσι μου», «Αν είναι η αγάπη αμαρτία», «Οι χάντρες», «Δώδεκα μαντολίνα», «Τόσα καλοκαίρια», «Ξημερώνει Κυριακή», «Αν σ' αρνηθώ αγάπη μου». Τα τραγούδια που φέρουν την υπογραφή του Μίμη Πλέσσα είναι αμέτρητα και δεν λείπουν από το ρεπερτόριο κανενός τραγουδιστή που σέβεται τον εαυτό του και το ακροατήριό του.

Ο Μίμης Πλέσσας το τελευταίο διάστημα ταξιδεύει σε Ελλάδα και Κύπρο με «Τραγούδια που δεν έχουν εποχές», μια ανθολογία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, μαζί με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, τον νέο Κύπριο ερμηνευτεί που αναδείχτηκε μέσα από το τηλεοπτικό «The Voice». Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ερμηνεύει και ενορχηστρώνει ενώ τον συνοδεύουν ο συνθέτης (στο πιάνο) και η «Ορχήστρα των Αισθήσεων».

Λίγο πριν και αυτό το καλοκαίρι περάσει στο παρελθόν και ενώ οι βραδιές είναι ακόμα όσο πρέπει ζεστές, ο συνθέτης και οι συνεργάτες του κάνουν στάση στη Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσουν την δική τους μουσική πρόταση στο πλαίσιο του Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών.

«Τραγούδια που δεν έχουν εποχές» από τον Μίμη Πλέσσα και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, ώρα 21:00. Τιμές εισιτηρίων: 7€ (ανέργων, πολυτέκνων, φοιτητών), 10€ (προπώληση), 12€ (ταμείο). Προπώληση: www.viva.gr & www.gooddeals.gr, τηλ. 11876, Public,  Παπασωτηρίου,  Seven Spots,  Ianos,  Reload,  Media Markt.