Μετά από έναν συναυλιακό μαραθώνιο, ο καλλιτέχνης αποχαιρετά το καλοκαίρι την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου κατά τη λήξη της ΔΕΘ-Helexpo.

Έξι μήνες στον δρόμο κλείνει αυτές τις ημέρες ο δημοφιλής καλλιτέχνης. Έξι μήνες στους οποίους ταξίδεψε από άκρη σε άκρη της Ελλάδας, στην Κύπρο, στην Αυστραλία, στις ΗΠΑ και στον Καναδά, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στους πολυπληθείς θαυμαστές του. Καιρός λοιπόν για λίγη ξεκούραση.

Όμως, πριν αφήσει –για λίγο- το μικρόφωνο, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την 80η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Με ανανεωμένη διάθεση και ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει παλιές επιτυχίες («Βυθός», «Δεν Φεύγω», «Πιο Πολύ», «Καλοκαίρι μου», «Πάρτι», «Εκδρομή», «Για Σένα» κ.α.) αλλά και τραγούδια από το τελευταίο προσωπικό άλμπουμ του «Η Αγάπη Δυναμώνει» και το σάουντρακ «Όρκος Σιωπής», ο ερμηνευτής με τη βελούδινη φωνή θα σηματοδοτήσει τη λήξη της φετινής διοργάνωσης στο Τόξο της ΧΑΝΘ, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της πόλης.

Η συναυλία θα αρχίσει στις 21:30 και η είσοδος κοστίζει 3 ευρώ (εισιτήριο ΔΕΘ).