Οι Rollin’ Dice, Daddy’s Work Blues Band, More Than Anything και Semen Of The Sun ενώνουν τις δυνάμεις τους αυτό το Σάββατο σε ένα μοναδικό live με σκοπό τη συλλογή φαρμάκων για το κοινωνικό φαρμακείο του δήμου Νίκαιας.

Ροκιές αντί για μεγαλοστομίες. Αυτή είναι απάντηση των τεσσάρων γκρουπ που θα πάρουν μέρος στη μεγάλη συναυλία που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στην ανθρωπιστική κρίση που στερεί από εκατοντάδες συμπολίτες μας τη δυνατότητα πρόσβασης στις στοιχειώδεις υπηρεσίες υγείας.

Οι Rollin’ Dice, Daddy’s Work Blues Band, More Than Anything και Semen Of The Sun θα ανέβουν στη σκηνή του Δημοτικού Κηποθέατρου Νίκαιας μετά από τις 9 το βράδυ για να μας χορτάσουν με τις μουσικές τους (post-punk, blues-rock, power pop), να μας ξεσηκώσουν και να στείλουν σε όλους ένα ουσιαστικό μήνυμα αλληλεγγύης: Σε αυτούς τους καιρούς κανείς δεν επιτρέπεται να είναι μόνος.

Στόχος των διοργανωτών της συναυλίας και των μουσικών είναι να συγκεντρωθούν φάρμακα για το κοινωνικό φαρμακείο του δήμου Νίκαιας, το οποίο παλεύει να καλύψει τις ανάγκες υγείας των πιο ευάλωτων οικονομικά δημοτών. Γι’ αυτό, αντί άλλου αντίτιμου, οι προσερχόμενοι στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα κουτί φάρμακα.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά το προφίλ των συγκροτημάτων.

3ο Rock Aid festival, Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας, Κύπρου και Προύσσης, Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, ώρα 21:00. Τιμή εισιτηρίου: Ένα (1) κουτί φάρμακα.