Είκοσι χρόνια τραγούδια από τον αγαπημένο ερμηνευτή και τραγουδοποιό στον Σταυρό του Νότου.

Μια περιπέτεια είκοσι χρόνων γραμμένη με τραγούδια θα ξεδιπλώνεται κάθε Σάββατο από τις 24 Οκτωβρίου στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου με οδηγό τον Μίλτο Πασχαλίδη, τον ερμηνευτή και τραγουδοποιό που γνωρίσαμε πριν από χρόνια μέσα από τους Χαΐνηδες, και συνεπιβάτες τη Μιρέλα Πάχου στο πιανό, ακορντεόν και τραγούδι, τον  Δημήτρη Σινογιάννη στις ηλεκτρικές κιθάρες, τον Πάρις Περυσινάκης στη λύρα, τον  Δημήτρη Μουτάφη στο μπάσο και τον Ηλία Δουμάνη στα τύμπανα.

Λίγο πριν από την κυκλοφορία της ηχογράφησης των δύο sold out συναυλιών στο Θέατρο Βράχων, με τις οποίες γιόρτασε τη συμπλήρωση 20 χρόνων στη δισκογραφία, ο δημιουργός παίρνει θέση στη σκηνή για να μας ξεναγήσει στα αγαπημένα του μουσικά τοπία, να μας θυμίσει τα highlights της καριέρας του, να αποδώσει τις δέουσες τιμές στους συναδέλφούς του με τους οποίους συμπορεύτηκε τα προηγούμενα χρόνια. Επιστρατεύοντας όλη τη δεξιοτεχνία και την εμπειρία του, τον αυθορμητισμό και το ταλέντο του επί σκηνής.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Αθήνα, τηλ. 210 9226975. Από 24/10 κάθε Σάββατο (εκτός του 7/11/2015) στις 10.30.  Είσοδος στο μπαρ: 13€ μπύρα-κρασί.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, λόγω υποχρεώσεων του καλλιτέχνη στο εξωτερικό, δεν θα πραγματοποιηθεί η παράσταση. Από το Σαββατο 14 Νοεμβρίου και μετά θα συνεχιστούν κανονικά οι παραστάσεις.