Ακούστε εδώ το μουσικό θέμα που έγραψε ο rock star από τη σειρά του Sky Atlantic «The Last Panthers» .

Σε δύο χρόνια κλείνει τα εβδομήντα, όμως ο David Bowie δεν εννοεί να κατεβάσει στροφές. Μετά από χρόνια ημι-αποχής από τα μουσικά πράγματα, όταν διέμενε σχεδόν μόνιμα στη Γενεύη, ο Λευκός Δούκας διάγει περίοδο αυξημένης δημιουργικότητας.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του καλλιτέχνη, στις 8 Ιανουαρίου, ανήμερα των γενεθλίων του θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ του με τίτλο «Blackstar». Το πρώτο single του άλμπουμ θα βρίσκεται στον αέρα στις 20 Νοεμβρίου.

Παράλληλα, ο πολυπράγμων David επεξεργάζεται, σε συνεργασία με την Enda Walsh, τη μουσική για το θεατρικό έργο «Lazarus» το οποίο θα ανέβει στις 7 Δεκεμβρίου στη Νέα Υόρκη.  Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Γουόλτερ Τέβις, «Ο Άνθρωπος που Έπεσε στη Γη», το έργο θα περιλαμβάνει τραγούδια από την δισκογραφία του Bowie, δουλεμένα εκ νέου, και καινούργιο υλικό.

Τέλος, μέσα στο Νοέμβριο αρχίζει η προβολή της αστυνομικής σειράς «The Last Panthers» από το βρετανικό Sky Atlantic, μιας αστυνομικής σειράς που διαδραματίζεται στις χώρες της Ευρώπης και αφορά στο κυνήγι κλεμμένων διαμαντιών. Ο David Bowie υπογράφει τη μουσική της σειράς, την πρώτη πρωτότυπη μουσική για ταινία ή τηλεοπτική παραγωγή που έχει γράψει την τελευταία εικοσαετία.