Η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης θα εμφανιστεί την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Natalia Ponomarchuk.

Μπορεί η οικονομική κατάσταση να μην ευνοεί την λειτουργία πολυπρόσωπων καλλιτεχνικών σχημάτων, όμως στη Θεσσαλονίκη η συνεργασία ανάμεσα σε θεσμούς και οργανισμούς πολιτισμού φαίνεται πως αποδίδει καρπούς. Έτσι, το κοινό της πόλης θα έχει την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου να απολαύσει μια ενδιαφέρουσα συναυλία με έργα των δύο μεγάλων του ρομαντισμού, του Μπετόβεν και του Σούμαν, από την Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου υπό τη διεύθυνση της ουκρανής αρχιμουσικού Natalia Ponomarchuk  και με τη συμμετοχή του διάσημου σολίστ του βιολιού Dima Tkachenko.

Το πρόγραμμα της συναυλίας:

Α' Μέρος

Ludwig van Beethoven - Κοντσέρτο για βιολί και ορχήστρα σε Ρε μείζονα, Έργο 61

Β' Μέρος

Robert Schumann - Συμφωνία Αρ. 4 σε Ρε ελάσσονα, Έργο 120

Συναυλία με έργα Μπετόβεν και Σούμαν από τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, Μέγαρο Μουσικής (Κτίριο Μ2, Αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης»), Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015, 21:00. Τιμές εισιτηρίων: 12€, 8€ (μαθητικά - φοιτητικά - κάτοχοι κάρτας ανεργίας). Προπώληση εισιτηρίων: http://www.ticketservices.gr/el/events/?eventid=1765