Ο Γιάννης Κότσιρας, ο Λαυτέρντης Μαχαιρίτσας και η Παυλίνα Βουλγαράκη συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο κάθε Παρασκευή και Σάββατο έως τις 12 Μαρτίου.

Μετά από ένα καλοκαίρι κοινής συναυλιακής δράσης οι δύο ερμηνευτές ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους για να φωτίσουν τα σαββατοκύριακα του χειμώνα με τη θέρμη των ερμηνειών τους και τις τραγουδιστικές επιλογές τους από τις 18 Δεκεμβρίου. Με επιλογές από τα καλύτερα της ελληνικής μουσικής παραγωγής από το ’50 και εντεύθεν, παντρεμένα με ήχους του σήμερα, που μας συγκίνησαν και μας οδήγησαν να εγκαταλείψουμε τη θαλπωρή του σπιτιού μας για μια έξοδο στην νυχτερινή Αθήνα.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας επέστρεψαν δριμύτεροι λοιπόν έχοντας δύο νέους άσους στο μανίκι τους: Ο πρώτος είναι η Παυλίνα Βουλγαράκη, η οποία τα τελευταία χρόνια αποκτά όλο και μεγαλύτερη απήχηση. Ο δεύτερος είναι η δομή του νέου προγράμματος που δίνει ιδιαίτερο βάρος στις… παραγγελιές των θαμώνων και στα τραγούδια από το παρελθόν.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Άκης Κατσουπάκης (ενορχήστρωση, πιάνο), Άκης Αμπράζης (μπάσο), Κώστας Μιχαλός (κιθάρα), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι), Φίλιππος Σπυρόπουλος (τύμπανα), Άκης Γαβαλάς (τύμπανα), Steve Tesser (κιθάρα).

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας-Γιάννης Κότσιρας, Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη, Τηλ. 210 9315600, www.gialino.gr. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Παρασκευή & Σάββατο, ώρα 22:30. Τιμές εισιτηρίων: Φιάλη 140 €, κρασί 70 € ελάχιστη τραπέζι 30 €, μπαρ ποτό 15 €. Δεύτερο: στο τραπέζι 12 € ποτό, 8 μπύρα €, κρασί 7 €.