Η ρεμπέτισσα και ο λαϊκός τραγουδιστής που γνωρίσαμε μέσα από τα Παιδιά από την Πάτρα σε κέφια ρωμαίικα από 11 Δεκεμβρίου και για τέσσερις Παρασκευές.

Για τους φίλους των ρεμπέτικων «κόλπων», η νυχτερινή Αθήνα το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται φτωχή -λίγες επιλογές κι αυτές όχι πάντα εμπνευσμένες.

Ένας ακόμα λόγος λοιπόν για να υποδεχτούμε με χαρά το δίδυμο Μαριώς-Λάμπρου Καρελά, οι οποίοι θα εμφανίζονται στο Ρυθμός Stage από την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου και ως την 1η Ιανουαρίου με ένα πρόγραμμα φουλ στα ρεμπέτικα, στα λαϊκά, στα σμυρναίικα και στα παραδοσιακά, όπως αρμόζει στις διαδρομές των δύο ερμηνευτών.

Η επιτυχία του εγχειρήματος είναι εγγυημένη –όσοι έχουν βρεθεί ποτέ σε live των δύο καλλιτεχνών, ξέρουν πως η ικανότητά τους να ξεσηκώνουν τα πλήθη είναι ασύγκριτη. Όπως ασύγκριτο είναι και το εύρος του ρεπερτορίου τους, όπως έχει αποτυπωθεί στις δεκάδες ζωντανές εμφανίσεις τους και τις ηχογραφήσεις.

Αν λοιπόν νιώθετε την ανάγκη για κάτι «ανεβαστικό» μέρες που έρχονται, μια έξοδο έξω καρδιά, με ερμηνευτές έτοιμους για όλα και μουσικές επιλογές κατάλληλες για χορό και τραγούδι, σπεύσατε να κρατήστε θέσεις.

Την Μαριώ και τον Λάμπρο Καρελά θα συνοδεύει πενταμελής ορχήστρα. Στο μπουζούκι θα είναι ο Δημήτρης Λίβανος, συνθέτης και μόνιμος συνεργάτης της Μαριώς τα τελευταία χρόνια, ενώ την ενορχήστρωση θα υπογράφει ο πιανίστας Παναγιώτης Παπαγεωργίου. Μαζί τους ο Γιάννης Παππάς στο βιολί, ο Αντώνης Κουτελιέρης στην κιθάρα και ο Ισίδωρος Παπαγεωργίου στο μπάσο.

Μαριώ και Λάμπρος Καρελάς, Ρυθμός Stage, Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη. Παρασκευή 11, 18 και 25 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου, ώρα 22:30. Για πληροφορίες και κρατήσεις, τηλεφωνήστε στο 210 9750060 ή δείτε στο www.rythmosstage.gr. Είσοδος στο μπαρ: 12 € (με μπύρα ή κρασί)