Το La Soiree De Votanique γιορτάζει δεκατρία χρόνια με ένα τετραήμερο πάρτι με συναυλίες και dj sets από Πέμπτη 10 μέχρι Κυριακή 13 Δεκεμβρίου.

Δεκατρία χρόνια κρατάει η κολόνια του ξεχωριστού La Soiree De Votanique, του μπαρ-εκθεσιακού και συναυλιακού χώρου που άνοιξε το 2002 σε μια απόμερη γειτονιά της Αθήνας, ανάμεσα σε βουλκανιζατέρ, αποθήκες και παλιατζίδικα, και κατάφερε να γίνει σημείο αναφοράς για τους φίλους της jazz-rock σκηνής. Από τότε μέχρι τώρα πολλά πράγματα άλλαξαν -το μαγαζί μεγάλωσε, κάποιοι εκ των συνιδιοκτητών κουράστηκαν και η γειτονιά έγινε hip- όμως το Soiree έμεινε πιστό στον αρχικό χαρακτήρα του και εμείς σε αυτό.

Τώρα, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δεκατριών χρόνων ζωής, το  La Soiree De Votanique μας προσκαλεί σε ένα πάρτι που θα μάς βάλει για τα καλά στο πνεύμα των γιορτών. Κι όταν λέμε πάρτι, το εννοούμε. Τέσσερις νύχτες θα διαρκέσουν οι εορτασμοί, τέσσερις νύχτες κατά τις οποίες στο αυτοσχέδιο πάλκο και στα πλατό θα εναλλάσσονται γνωστά ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, τα οποία θα δώσουν την απαραίτητη πανηγυρική διάσταση στην επέτειο.

Ακούστε λοιπόν.  

Την έναρξη θα κηρύξουν την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου οι Los Tre, το ηλεκτρικό jazz τρίο, πολύ αγαπημένο στους φίλους του Soiree, που, με guest τον Dimitri Kakoulidi, θα παίξουν ηλεκτρική jazz και funk σε δικές τους συνθέσεις από τα δύο album που έχουν ήδη στο ενεργητικό τους! Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου οι Kyriakos (Κυριάκος Χατζόγλου) & Meletis θα ανεβούν στα decks μέχρι το πρωί για ένα πάρτι μέχρι πρωίας με μια παύση για καφέ και φαγητό. Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου θα υποδεχτούμε την Κατερίνα Καφετζή (Kafka), τη μουσική παραγωγό του en lefko, ενώ το τετραήμερο θα κλείσει την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου με  Muchatrela, τη μπάντα με τον πιο ζωντανό ήχο και την πιο κεφάτη διάθεση στην πόλη που ανακατεύοντας τούμπες, κοντραμπάσα, σαξόφωνα, τρομπόνια και τρομπέτες, κιθάρες, "γιουκαλίλια και νταούλια" θα μας ξεσηκώσουν με Hot Jazz, Balkan, Swing και Regga.

La Soiree De Votanique, Καστοριάς 37, Βοτανικός, τηλ. 210 3471401,  σπό Πέμπτη 10 μέχρι Κυριακή 13 Δεκεμβρίου. Όλα τα events ξεκινούν στις 22.00,  τελειώνουν όπου πάει, και δεν έχουν εισιτήριο εισόδου.