Με μια υπαίθρια συναυλία, ανοιχτή στο κοινό, αποχαιρετά η Εθνική Λυρική Σκηνή το 2015 την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου

Το 2016 είναι σημαδιακή χρονιά για το μέλλον της Εθνικής Λυρικής Σκηνής αφού μέσα στους επόμενους μήνες επίκειται η μετακόμιση του οργανισμού στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Λογικό είναι λοιπόν οι συντελεστές του πρώτου λυρικού θεάτρου της χώρας να το περιμένουν με ανυπομονησία.

Και πώς αλλιώς να εκφράσουν την αισιοδοξία τους παρά με μια ανοιχτή εορταστική συναυλία για τους Αθηναίους σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της πόλης. Το οποίο και θα γίνει.

Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00 διακεκριμένοι τραγουδιστές της ΕΛΣ – η Λυδία Αγγελοπούλου (μεσόφωνος), ο Χάρης Ανδριανός (βαρύτονος), η Γεωργία Ηλιοπούλου (υψίφωνος), η Μαρία Μητσοπούλου (υψίφωνος), ο Σταμάτης Μπερής (τενόρος) και ο Νίκος Στεφάνου (τενόρος)- μαζί με μικρό μουσικό σύνολο υπό τη διεύθυνση του μαέστρο Χρύσανθου Αλισάφη θα ερμηνεύσουν αποσπάσματα από οπερέτες των Σακελλαρίδη, Χατζηαποστόλου, Γ. Στράους και Λέχαρ, αλλά και Χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Πεδίο του Άρεως, στη συμβολή λεωφόρου Αλεξάνδρας και Μαυρομματαίων, στις 17:00. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.