Ο πολυτάλαντος τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ηθοποιός για δύο ακόμα εμφανίσεις,1 και 8 Ιανουαρίου, στο Σταυρός του Νότου Club.

Θες, δεν θες, θα τον αγαπήσεις. Για τα τραγούδια του, για την έντονη σκηνική παρουσία του και, αν βρεθείτε σε ένα από τα live του, για το χιούμορ του. Αυτός είναι ο Πάνος Μουζουράκης: Εσωστρεφής, εκφραστικός, φωνακλάς, ρομαντικός, παράτολμος, ένας μποέμ showman που κυριαρχεί στη σκηνή και μας ταξιδεύει σε μουσικά τοπία από την Αμερική στην Ελλάδα κι από τα ‘30s στο σήμερα.

Φέτος ο Πάνος άργησε να παρουσιάσει το πρόγραμμά του στην χειμωνιάτικη βραδινή Αθήνα. Άργησε αλλά τα κατάφερε. Με τραγούδια δικά του, καθώς και πρωτότυπες έως και χιουμοριστικές διασκευές από ελληνικά και ξένα τραγούδια που τον σημάδεψαν: ροκ, σουίνγκ, αγαπημένα ελληνικά που τους άλλαξε τα φώτα, αλλά και κάποια από τα ολοκαίνουργια τραγούδια του «Χρυσό αυγό», «Στο Βάθος Κήπος», «Πόσες φορές» από το live άλμπουμ του « Πάνος στο γκαζόν» με τη ζωντανή ηχογράφηση από την συναυλία του στον κήπο του Μεγάρου.

Κι επειδή ένα βράδυ με τον Πάνο δεν είναι ποτέ αρκετό, οι εμφανίσεις του τραγουδιστή, τραγουδοποιού και ηθοποιού στο Σταυρός του Νότου Club παρατείνονται για δύο ακόμα βράδια, την Παρασκευή 1 και 8 Ιανουαρίου 2016.

Τον Πάνο Μουζουράκη συνοδεύουν οι μουσικοί της μπάντα του, ο Δημήτρης Φροσύνης στο μπάσο, ο Μιχάλης Κατσαρός στα πλήκτρα, ο Γρηγόρης Ντάνης στην κιθάρα, ο Βαγγέλης Κοτζαμπάσης στα τύμπανα και ο Ανδρέας Κουταλάς στον ήχο.

Οργάνωση Παραγωγής: ΜΕΤΡΟ Productions

Πάνος Μουζουράκης, Σταυρός του Νότου Club, Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος, τηλ. 210 9226975. Παρασκευή 1 και 8 Ιανουαρίου 2016, 22:30. Είσοδος: 12€ με μπύρα-κρασί.