Η ιστορική rock ‘n’ roll μπάντα για δύο μόνο εμφανίσεις, Παρασκευή 8 και Σάββατο 9 Ιανουαρίου, στο Τριανόν.

Είναι αυτό που λένε στις διαφημίσεις: «Η ευκαιρία μιας ζωής»! Φράση που δεν ψεύδεται καθώς η προηγούμενη ζωντανή εμφάνιση των Last Drive σε φάση unplugged διαδραματίσθηκε πριν από 22 χρόνια. Αντί λοιπόν να περιμένουμε ως το 2038, καλύτερα να σπεύσουμε την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου και το Σάββατο 9 Ιανουαρίου στο Τριανόν (Κοδριγκτώνος 21 και Πατησίων 101) για να απολαύσουμε εδώ και τώρα την ιστορική rock ‘n’ roll μπάντα.

Να δούμε από κοντά τον Alex K. στο μπάσο και στη φωνή, τον Γιώργο Καρανικόλα στην κιθάρα και στη φωνή, τον Chris B.I. στα ντραμς και τον Στέφανο Φλώτσιο στην κιθάρα, να ταξιδεύουν σε τραγούδια που σημάδεψαν γενεές επί γενεών του ελληνικού ροκ. Σε μια ακουστική εκδοχή, άνευ ηλεκτρικού ρεύματος, πλήρη ωστόσο ηλεκτρικού συναισθήματος.

Εκεί στο Τριανόν θα θυμηθούμε τα "Poison", "Valley Of Death", "Midnite Hop", "I Love Cindy", "Gone Gone Gone", "The Devil May Care", "Heatwave '88", "Have Mercy", "Chain Train", "Final Kick", "Black Limo", "Overloaded", "Bad Roads", "Killhead Therapy", "Blood From A Stone", "A Glass Of Broken Dreams", "Pantherman", "Magdalene", "Headlong To The Edge" και πολλά περισσότερα ακόμη, από μια πλούσια καριέρα αρκετών δεκαετιών.

Προσοχή όμως: Επειδή το Τριανόν έχει συγκεκριμένη χωρητικότητα, για καθεμία από τις δύο βραδιές θα διατεθούν αυστηρά 350 εισιτήρια καθημένων στην τιμή των 12 ευρώ έκαστον. Καλό είναι λοιπόν όποιοι και όποιες ενδιαφέρονται να σπεύσουν να εξασφαλίσουν τα εισιτήριά τους.

Θα τα βρείτε: Στο Τριανόν, τηλ.: 210 8215469, από τις 11 το πρωί ως τις 11 το βράδυ, πλην Σαββάτου οπότε θα πάτε από τις 6 το απόγευμα ως τις 11 το βράδυ. Στο Tilt, Ασκληπιού 37 Εξάρχεια, τηλ.210 3636028, ώρες καταστημάτων. Στο The Lab, Θεμιστοκλέους 86, Εξάρχεια, τηλ. 210 3825805, ώρες καταστημάτων. Οι πόρτες του Τριανόν θα ανοίξουν στις 9 το βράδυ.