Ο ιταλός σολίστ του βιολιού που γεφυρώνει τη τζαζ με τη μπαρόκ μουσική θα δώσει μια συναυλία στην Αθήνα με έργα Μπαχ παιγμένα με τον τρόπο των Βίλλα Λόμπος και  Άστορ Πιατσόλλα.

«Βach into myself» τιτλοφορείται το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει ο Λούκα Τσάρλα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Τρίτη 26 Ιανουαρίου. «Βach into myself» με μια επιλογή από κομμάτια του μέγιστου συνθέτη του μπαρόκ τα οποία ο ιταλός «άσος» του βιολιού εκτελεί με τον δικό του τρόπο, ακροβατώντας μεταξύ παράδοσης και νεωτερικότητας, εισάγοντας στοιχεία από άλλα μουσικά είδη, συνθέτες και ερμηνευτές, όπως ο  Βίλλα Λόμπος και ο  Άστορ Πιατσόλλα.

Ο Λούκα Τσάρλα, ένας από τους πιο σημαντικούς μουσικούς ερμηνευτές της εποχής μας με ένα θριαμβευτικό σερί εμφανίσεων στα μεγαλύτερα φεστιβάλ τζαζ, κλασικής και έθνικ μουσικής, θα φέρει μαζί του για την εμφάνισή του στην Αθήνα το βιολί του καθώς και ηλεκτρονικά και μουσικά όργανα-παιχνίδια (toy instruments).

Οι φίλοι της μουσικής, κλασικής και τζαζ, ας έχουν υπόψη τους ότι πρόκειται ίσως για την πιο ενδιαφέρουσα συναυλία του μήνα, μια και ο καλλιτέχνης βρίσκεται στο ζενίθ της καριέρας του και κάθε εμφάνισή του στη χώρα του και αλλού αποτελεί πραγματικό γεγονός.  

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο .

«Luca Ciarla-Βach into myself», Μέγαρο Μουσικής Αθηνών,Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016, 8:30 μ.μ. Tιμές εισιτηρίων: 12 € (γενική είσοδος),  20 € (Φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ) 5 €, (Πολύτεκνοι, 65+) 8 €.  Πληροφορίες και προπώληση εισιτηρίων στο τηλ. 210 7282333 και στην ιστοσελίδα www.megaron.gr.