Ο Ψαραντώνης εγκαινιάζει τις χειμερινές εμφανίσεις του στην πρωτεύουσα από 23 έως 26 Ιανουαρίου στην σκηνή του πιο παλιού jazz club της πόλης.

Ο Ψαραντώνης, κατά κόσμον Αντώνης Ξυλούρης, αποτελεί μια ξεχωριστή μορφή στην ελληνική μουσική σκηνή. Η φωνή του, τα τραγούδια του και ο ήχος της λύρας του έχουν συγκινήσει χιλιάδες ανθρώπους που ανταποκρίνονται ενστικτωδώς στην αυθεντικότητα της μουσικής του, είτε την ακούν σε ένα καφενείο της Κρήτης, είτε σε συναυλιακούς χώρους στην Ευρώπη και στην Αμερική.

Η ολοκλήρωση της φετινής επιτυχημένης περιοδείας του Ψαραντώνη σε πόλεις της Ευρώπης βρίσκει τον λυράρη με ανανεωμένη διάθεση και γεμάτες μπαταρίες στη σκηνή του Half Note Jazz Club. Μαζί του θα βρίσκονται ο Γιάννης Παξιμαδάκης στο Λαούτο και ο Λάμπης Ξυλούρης στο ούτι για να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές με Ερωτόκριτο, Ριζίτικα και τα δικά του κοσμαγάπητα τραγούδια.

Ο Ψαραντώνης στο Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Μετς. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Σαβ. 22.30, Κυρ., Δευτ. & Τρ. 21.30, από Σάββατο 23 έως και Τρίτη 26 Ιανουαρίου. Είσοδος: 15 ευρώ (μπαρ), 20 ευρώ (Β’ Ζώνη), 25 ευρώ (Α’ Ζώνη). Πληροφορίες - Κρατήσεις: 210 9213310, www.halfnote.gr, www.viva.gr, http://www.facebook.com/halfnote.gr, https://twitter.com//Half_Note