Ο γνωστός τραγουδιστής παρουσιάζει το νέο του διπλό CD-βιβλίο με τραγούδια του μεγάλου Καζαντζίδη το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στον Ιανό.

Τους χωρίζουν πολλά… και τους ενώνουν ακόμα περισσότερα. Ο λόγος για τον Βασίλη Λέκκα, τον «αισθαντικό» ερμηνευτή που γνωρίσαμε μέσα από τη μουσική του Χατζιδάκι, καλλιτέχνη χαμηλών τόνων και ποιοτικών επιλογών, και τον Στέλιο Καζαντζίδη, λαϊκό είδωλο και αξεπέραστο εκφραστή των πόνων και των καημών των Ελλήνων της ξενιτειάς και του περιθωρίου. Και οι δύο υπηρέτησαν το καλό ελληνικό τραγούδι, και οι δύο διασταύρωσαν τα ερμηνευτικά ξίφη τους με τις στροφές της μουσικής του Μάνου Χατζιδάκι.

Τώρα ο Βασίλης Λέκκας αποτίει φόρο τιμής στον μεγάλο τραγουδιστή που σφράγισε με τις ερμηνείες του μερικές από τις πιο ένδοξες σελίδες της ελληνικής μουσικής, με ένα διπλό CD-βιβλίο με 24 επιτυχίες του Στέλιου τραγουδισμένες από τον ίδιο.

Το περιεχόμενο των CD:

CD 1: Γυάλινος κόσμος, Θα ξανατραγουδήσω, O τραγουδιστής, Η ζωή μου όλη, Εγώ με την αξία μου, Κράτα καρδιά, Έι καπετάνιε,  Άντε να περάσει η μέρα, Γυρίζω απ' τη νύχτα, Μετάνιωσες, Παίξε Χρήστο το μπουζούκι, Της γερακίνας γιος
 
CD 2: Άπονες εξουσίες, Μες στην ταβέρνα, Παράπονο, Σαββατόβραδο, Τραγουδώ, Όταν βλέπετε να κλαίω, Κι αν γελάω είναι ψέμα, Η καρδιά της μάνας, Αν είν' η αγάπη έγκλημα, Ανήμπορος, Το ψωμί της ξενιτιάς, Ο μπάρμπα-Γιάννης

Αυτά τα τραγούδια θα παρουσιάσουν ο Βασίλης Λέκκας και οι συνεργάτες του στον Ιανό το Σάββατο 23 Ιανουαρίου σε μια βραδιά που θα γεφυρώνει το χθες με το σήμερα.

«Να σου δώσω μια να σπάσεις» -ο Βασίλης Λέκκας τραγουδά Καζαντζίδη, Ianos, Σταδίου 24, Αθήνα. Σάββατο 23 Ιανουαρίου, 21:00. Είσοδος: 10€ / Ελάχιστη κατανάλωση: 6€. Προπώληση εισιτηρίων: Ianos, Σταδίου 24, Αθήνα, Golden Hall, Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, και στο www.ianos.gr.