Το Τρένο στο Ρουφ προσκαλεί τους ερωτευμένους να γιορτάσουν τον αγαπημένο τους άγιο με τραγούδια για τον έρωτα από όλη τη βεντάλια της ελληνικής μουσικής.

Η πιο ρομαντική μουσικο-θεατρική σκηνή της Αθήνας, το Τρένο στο Ρουφ ετοιμάζεται για αναχώρηση… Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα του Βαλεντίνου, το τρένο θα πλημμυρίσει από μελωδίες ελλήνων και ξένων δημιουργών αφιερωμένες στα πάθη και στις χαρές του έρωτα.

Η Αμαλία Τάτση και ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος, ένα δυνατό ερμηνευτικό ντουέτο το οποίο γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια μέσα από τις εμφανίσεις τους σε μουσικές σκηνές της Αθήνας, θα μας ταξιδέψουν από τον μεσοπόλεμο έως τη σημερινή εποχή, με τραγούδια των Σουγιούλ, Γούναρη, Γιαννίδη, Τσιτσάνη, Βαμβακάρη και Παπαγιαννοπούλου, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη και Σαββόπουλου αλλά και νεότερων δημιουργών.

Όλα τα παραπάνω με τη συνοδεία του γνωστού πιανίστα και συνθέτη Χρίστου Θεοδώρου.

Μια βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη.

Ο Άγιος Βαλεντίνος στο Τρένο στο Ρουφ, Σιδηροδρομικός & Προαστιακός Σταθμός Ρουφ, επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως, Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, στις 20:30. Γενική Είσοδος 12€ (προαιρετικά κρασί 3,5€ / ποτό 5,5€ / φαγητό από 5€). Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/treno-rouf/flashback-1-2-3-swing/